So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

autumn

FIRST OF SEPTEMBER

Heipä hei, syyskuu! Sinua onkin jo kaivattu. Mä oon todellinen syksyihminen, kuten varmasti kaikille hiemankin tarkemmin postauksiani lukeneille on tullut selväksi. Rakastan syksyn tunnelmaa, kirpsakoita sumuisia aamuja, sateisia päiviä, kellastuvia lehtiä, teen suurkulutusta ja suloisia teemukilöytöjä, tuoksukynttilöiden tuomaa luonnollista valoa pimeissä tiloissa, pehmoisia neuleita ja villasukkia. Rakastan oikeastaan kaikkea syksyssä.

Syksy on myös pukeutumisen kulta-aikaa. Ainakin minä yhdistelen sujuvasti kesä- ja syysvaatteita keskenään, luoden monipuolisia ja erilaisia kokonaisuuksia. Neuleissa ei tule kuuma, mutta hameissa ja paljailla kintuilla vielä tarkenee. Päälle voi kiskaista farkut, ja samalla hennon pitsitopin neuletakkiin tai ponchoon yhdistettynä. Toisina päivinä jalkaan eksyy ballerinat, toisina päivinä saappaat. Syyspukeutuminen on inspiroivaa, ihanaa, valloittavaa. Uudet värit valtaavat vaatekaapin, viininpunainen ja harmaa sekä ruskean sävyt ovat kovassa käytössä. 

paita BikBok / hame ja nyöriavokkaat H&M / laukku Zara

Ensimmäinen hieman syksyisempi asu blogin puolella. Kesäisiä asuja on vielä kansioissa runsaasti, mutta myös tästäkin syksyisempiä asuja löytyy jo muutamia kameran muistikortille ikuistettuina. En voinut vastustaa kiusausta laittaa tätä syksyisemmän väristä asua näytille! Aluksi kavahdin aina noita "kaulapantapaitoja" nähdessäni, mutta Helsingissä päätin kuitenkin sovittaa sitä ja kävi perinteiset. Heh. Midimittaiset hameet on täyttä rakkautta (aina ja ikuisesti), nyörikengät on mukavan näyttävä vaihtoehto epämukaville korkkareille tai tavisbaltsuille, ja laukku on roikkunut tiiviisti olalla viime viikot. Taas lemppareita asu täynnä.

Tänä iltana keittelin hurmaavan, syksyn tuoksuisia omppuhilloja omien omenapuiden antimista. Omena-kanelia, ja mausteisempaa omena-kaneli-inkivääriä. Nammm.

Hurmaavaa syyskuun ekaa jokaiselle sinne ruudun toiselle puolelle!

Mitkä fiilikset ruudun sillä puolen on syksystä? Entäpäs tästä syksyn värisestä asusta?

comments powered by Disqus