kuulumiset

GREY & BURGUNDY

Hei taas! Mun oli tarkoitus aiemmin jo tulla höpisemään tän viikon kuulumisia ja tekemisiä, mutta en ole yksinkertaisesti ehtinyt. Yksi merkittävimmistä jutuista tällä hetkellä on se, että harjoittelu loppui! Fiilikset on melko sekavat; helpottavaa kun työmäärä vähenee, mutta haikeaa, kun tulee niin kova ikävä ihania pikkuoppilaita. Viimeisen viikon aikana olin jatkuvasti yhtä hymyä alakoulun puolella, noiden ihanien ja aitojen pikkuisten seurassa. Sain lukemattomia haleja, kädestä pitämisiä ja kauniita sanoja. Harjoitteluluokka oli aivan mahtava, ja viimeistä oppituntia pitäessäni meinasi kyllä hetkittäin olla tippa linssissä kun tajusin, etten pian pääsekään enää opettamaan noita huipputyyppejä. Opin valtavasti koko tämän jakson aikana! Oon yhä vakuuttuneempi olevani oikealla alalla, ja nyt jaksaa puurtaa opintoja eteenpäin. Opin paljon itsestäni, vahvuuksistani ja heikkouksistani. Opin, missä voin kehittyä ja missä asioissa jo kehityin parin kuukauden aikana. Tästä on hyvä jatkaa.

 hattu Lindex / neule Bershka / housut Vila / laukku Stradivarius / koru ja nilkkurit H&M

Hävettää myöntää, mutta nämä kuvat on niinkin kaukaa kuin meidän Tallinnan reissulta. Haluaisin ihan todella postata reaaliajassa, mutta se ei ole käytännössä useinkaan mahdollista. Usein mulla on viikonloppuisin paremmat mahdollisuudet saada kuvaaja asuille, ja sen vuoksi silloin tulee räpsittyä kuvia huomattavasti useammin, jolloin niitä jää varastoon viikkojen ajalle. Siispä postailenkin niitä aina, kun vain ehdin. Usein postauksia kasaantuu, ja näitä vanhoja kuvia jää roikkumaan kansioihin. Periaatteessa tämä ei mua itseäni ihan hirveästi haittaa, koska eihän asukuvat niin sanotusti vanhene. Kyllähän ihmisessä muutoksia tapahtuu, esimerkiksi mun hiuksista on lähtenyt näiden kuvien jälkeen melkein 10cm. Tämä tuskin on kovin merkittävää, sillä kukaan Kaisua lukuunottamatta ei oo edes huomannut :D Mitä mieltä te ootte siitä, etteivät postaukset tule aina täysin reaaliajassa?

Tällä viikolla on kaikkea muutakin kivaa tapahtunut ja vielä luvassa! Eilen vietettiin pitkästä aikaa kavereiden kanssa iltaa leffaa katsoen. Herkuteltiin dipattavilla kasviksilla (okei, yksi sipsipussikin löytyi..) ja Magic Mike XXL -leffalla. Oon nähnyt leffan aiemminkin, ja vakuuttavan juonen puutteesta huolimatta jaksan katsella julkkisihastustani Channing Tatumia vaikka maailman tappiin asti. Ahhh. 

Tänään suunniteltiin Millan ja Marian kanssa pikkujouluja joensuulaisille bloggaajille, ja vitsit miten paljon kivaa ollaankin jo keksitty! Teemajuhlilla mennään, mutta en paljasta tässä vaiheessa enempää ;) Stay tuned!

Loppuun vielä tiedoksi, että nykyään mut löytää Instagramin lisäksi Snapchatista nimellä vaniljakeiju ! Hieman on vielä opettelua sovelluksen käytössä, mutta jos haluat mun juttuja seurailla niin klikkaile itsesi mun tiliä kohti :-)

Ihanaa viikon jatkoa! 

comments powered by Disqus