So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

karvakorvat

IT'S A SUNNY DAY

Aurinkoiset moikat täältä Joensuusta! Ihana lämpö ja aurinko ovat tainneet helliä aikalailla koko Suomea, ja myös mä oon nauttinut täysin siemauksin. Eilen hiimailin ulkona näin keveässä vaatetuksessa, ja tuli melkein kuuma! Illalla käytiin poikaystävän kanssa auringonlaskun aikaan saaressa kävelemässä, ja kyllä mieli lepäsi kaiken stressin keskellä. T-paidassa oli juuri hyvä olla, oli tyyntä ja kaunista. Niin ihania hetkiä.

 playsuit ja baltsut H&M / arskat BikBok / clutch Aldo / korvikset Glitter

Tilasin tämän ihanan pitsisen playsuitin hieman keväämmällä, ja oon aivan rakastunut siihen. Pitsillä ei voi mennä vikaan, ja tän ihana malli sekä hurmaavat, liehuvat hihat viehättää mua suuresti. Tosin harmittaa, ettei kiireessä muistettu kuvata kauniin avonaista selkäosaa! Seuraavissa kuvissa sitten ;)

Oon viime päivien aikana rakastunut palavasti Youngheartedin uuteen Nuorisydän -albumiin, niin hurmaavan kauniita ja kepeitä biisejä, jotka saa mielen vaeltelemaan jonnekin aivan muualle. Oonkin kuunnellut noita ihania kipaleita Spotifyssa toistolla muutaman päivän ajan, ja jo aiemmin ilmestyneen Hetkeksi -biisin lisäksi Nukkumaan herättää aivan valtavasti tunteita. 

Tunteita on herättänyt myös vuoden takaisen päivän muistelu, kun meidän rakas koiraystävä nukkui pois. Muistot tekee vieläkin kipeää, ja varsinkin pari viikkoa sitten Kuhmosta lähtö tapahtui melkoisen itkuisissa merkeissä. Nessu olisi kyseisenä päivänä täyttänyt 12 vuotta. Siellä se pieni koiraenkeli katselee pilven päällä Lisäksi meidän maanantaina 13 vuotta täyttävä koiravanhus Nelli on mennyt viime aikoina huonoon kuntoon. Oon käynyt Kuhmossa tosi vähän tän kevään aikana, ja viime kertainen Nellin näkeminen sai kyyneleet tulvimaan silmiin. En halua murehtia tulevaa, vaan yritän olla onnellinen niistä hetkistä, joita on saanut noiden maailman parhaiden pikkuystävien kanssa viettää

Kandi on edistynyt ihan mukavasti, mutta tää viikonloppu tulee olemaan sen suhteen kiireinen. Sunnuntaina on alustavan version palautus ja noh, kyllähän tuo on aika pahasti kesken vielä.. :'D Tulokset täytyy viimeistellä, lisäksi tekemättä on pohdinta, lähdeluettelo, tiivistelmä ja johdannon muokkaus.. Voi morjens. Kielsin jo poikaystävää tulemasta tänne tänään, sillä enhän mä saa mitään tehtyä kun toinen hengailee mun pikkuisessa yksiössä vieressä koko ajan :D Huomenna se sitten tulee, joten täytyy aamupäivä ja päivä työskennellä tehokkaasti! Ja muistutan itseäni että tää on vaan harjoitustyö ja kyseessä on ekan version palautus, ja mulla on mahdollisuus muokata lopullista versiota vielä hieman pidempään.

Ja loppuun ihania, viimein varmistuneita uutisia: me lähdetään viikon päästä lauantaina Emilian kanssa Brysseliin Emilian ystävän luo, sekä sieltä muutamaksi päiväksi Roomaan!! I'm so excited! Kyllä jaksaa kandia taas hieman enemmän puurtaa, kun tällainen palkinto odottaa ;)

Oottehan muistaneet nauttia auringonsäteistä? Mitä tykkäätte asusta? :)

comments powered by Disqus