So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

outfit

LITTLE BLACK DRESS

mekko Bikbok / korkkarit Zara

Vaikka oon jo ostellut joululahjoja ja juonut glögiä (true story), en aio vielä luopua kesästä. Rakastan syksyä yli kaiken ja odotankin sitä valtavasti. Juuri niitä kaikkia ihania kliseisiä juttuja, teen juomista kynttilän valossa viltin mutkassa. Kliseistä ja blogeissa niin kulutettua, mutta silti niin ihanaa. Syksy on ehdottomasti mun lemppari vuodenaika. Viime päivinä on säätkin tuntuneet aivan syksyisiltä, noin +10 astetta ja vesisadetta. Rakastan sadetta! Silti en halua vielä siirtyä syysfiiliksiin ja startata täysillä syyspukeutumista (viitteitä siitä jo on..), vaan aion nauttia elokuusta, viimeisestä kesäkuukaudesta. Toivotaan, että lämpöä meille vielä hieman suotaisiin.

Kuvissa näette mun uuden hankinnan, jonka ostin Bikbokista viime viikolla, jolloin liikkeessä oli kivoja tarjouksia. Mitä enemmän ostit, sitä enemmän alennusta sait. Ja pitihän sitä sitten ostaa :'D No ei vaan, ostin vaan tarvitsemani mustat farkut ja extempore tämän mekon! Mulla oli kuitenkin tähän hyvät perusteet, sillä en omista yhtään näin ihonmyötäistä mekkoa. Tai pikkumustaa. Pelkään liian ihonmyötäisiä vaatteita, tunnen niissä oloni turvattomaksi ja itsevarmuus katoaa. Kaikki muhkurat ja epäedulliset "kurvit" näkyvät, you know. Tämä mekko oli kuitenkin ihanan jämäkkää kangasta, ja villinä korttina tätä sovittaessani tunsin oloni oikeasti hyväksi tämä päällä! Rakastuin myös tuohon ihanaan selkäosaan, joka on mielestäni todella kaunis. Takana on myös pieni halkio kivana lisänä. Eikä varmaan tarvitse sanoa kuinka kovasti viehätyn midimittaisista vaatteista ;) Niitä onkin viime aikoina eksynyt vaatekaappiin useampi kappale.

Mitä mieltä te olette tästä pikkumustasta, näyttääkö pahalta? Löytyykö muita syksyä odottavia tai makkarankuorimekoissa itsensä epävarmaksi tuntevia?

comments powered by Disqus