So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

ajatuksia

NOT SO PERFECT... OR BEAUTIFUL

Aluksi ajattelin repäistä ja toteuttaa nerokkaan ideani laittaa postauksen otsikoksi märkärupikuvat, mutta ajattelin sen herättävän liikaa ällöttäviä mielikuvia ja karkottavan lukijoita, joten muutin viime hetkellä mieleni :'DD Ja kuten tästä voi päätellä, mulla on siis TAAS märkärupi. Voi hallelujaa. Eilen oli kyllä nauru kaukana kun vilkaisin aamulla peiliin, ja totesin että nyt olisi viisainta suunnata terkkarille naamaa näyttämään. Ja tadah, ystäväni märkärupi is back. 

Kuvat on siis otettu eilen (julkaisu venyi, koska tietokone vetelee viimeisiään ja toimii milloin sattuu huvittamaan), ja märkärupisia alueita en oo mitenkään yrittänyt peittää. Onneksi tilanne ei mennyt läheskään yhtä pahaksi kuin viimeksi (hyrr), vaan tajusin ajoissa ettei kaikki ole kohdallaan. Lähinnä nenässähän tuota on, ja hyvin on antibioottivoiteella lähtenyt paranemaan. Todennäköisesti en tällä kertaa suun kautta otettavia antibiootteja tarvitsekaan, huh. Eilen nautin teetä parvekkeella, ja räpsäisin teidän ihailtavaksi pari kuvaa teehetkestäni ja hehkeästä naamastani ;) Että ei muuta kuin enjoy!

Aluksi naureskelin idealleni ottaa kuvia blogiin päivänä, kun naamassa kukoistaa jotain niinkin kaunista kuin märkärupi. Aloin kuitenkin miettimään että why not, elämäähän tämä vain on! Elämässä tulee jokaisella vastaan näitä ei niin kauniita päiviä, jolloin tekisi mieli haudata naama jätesäkkiin piiloon. Aina ei voi näyttää täydelliseltä, eikä tarvitsekaan. Niinpä lähdin itsekin keskustaan pyörähtämään märkäruvesta huolimatta tai välittämättä, ja kompensoin tilannetta laittamalla leveän hymyn kasvoilleni. Ei se ole niin vakavaa.

Innostuin niin kovasti uusista treenipöksyistäni, että hiihtelin ne päällä eilen koko päivän koulusta leffateatteriin. On ne vaan niin kivan pirtsakat, ja sopii täydellisesti mun Nikeihin! Ja niin, näistä kuvista saattaa sen hiuksiin liittyvän isomman muutoksenkin huomata, hihi ;) Mun piti tulla ensin julkaisemaan yhdet välivaiheen kuvat, mutta olihan nää märkärupikuvat nyt niin ajankohtaiset ja tärkeät että veivät voiton :'DD Ihanaa viikonlopun jatkoa!

comments powered by Disqus