So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

kuulumiset

OVERSIZE & OVER THE KNEEYllä tän hetken lempparibiisi, joka on myös yksi kauneimmista biiseistä ikinä. Laittakaa ihmeessä soimaan postauksen taustalle!

 takki Vero Moda / neule House Of Brandon* / ylipolvensaappaat Nelly / laukku Lindex / korut H&M


*saatu blogin kautta

Mulla on ollut koko syksyn etsinnässä ihana, pehmoinen ja lämmin neulemekko johon hautautua synkkinä ja kylminä päivinä. On ollut todella vaikeaa löytää mieluista mekkoa, joka täyttäisi kaikki kriteerini. Kun sain mahdollisuuden tilata jotain House Of Brandonilta blogiyhteistyön kautta, klikkailin itseni heti katsomaan neulevalikoimaa. Ja sieltähän löytyi vaikka ja mitä! Tämä Vilan neule kiinnitti heti huomioni, ja vaikutti malliltaan ja materiaaliltaan todella hyvältä. Oikeassa olin, tää nimittäin täyttää kaikki kriteerit, joita mulla neulemekon suhteen oli! Neule on sopivan ohut, jotta sen saa helposti mahtumaan takin alle. Kuitenkin se sisältää 21% villaa ja hieman mohairia, jonka takia se on toooodella lämmin. Pituus ja mallikin olivat juuri sellaiset kun toivoin! Tulee olemaan ehdottomasti talven käytetyimpiä vaatteita, sillä tässä yhdistyy tyylikkyys ja mukavuus täydellisesti. Täällä(klik) näyttäisi olevan samaa neuletta vielä camelin värisenä jäljellä!

Lisäksi kuvissa näkyy over the knee -bootsit, jotka pitkän metsästyksen jälkeen löysin! Niissäkin mulla oli tarkat kriteerit, ja Nellyn yksilöt täytti ne täydellisesti. Tosin saapunutta pakettia avatessani petyin hieman kesken jääneeseen tuotteeseen, varsinkin kun ei ollut ensimmäinen kerta.. Mutta siitä lisää myöhemmin!

Kuvat on otettu muutama päivä sitten hieman synkässä ja sateisessa säässä (goodbye vaan kiharat), kun käytiin Roosan kanssa samalla Taitokorttelissa kahvittelemassa. En ollut aiemmin Taitokorttelin kahvilassa käynytkään, ja ihastuin paikkaan täysin. Ihana jouluinen tunnelma, kaunis sisustus ja ystävällinen henkilökunta. Tuonne pitää päästä uudestaankin!! :) 

Tänään onkin kiireinen päivä, sillä suuntaan loman viettoon ja töihin Kuhmoon. Pitäisi vielä pakata, siivota koti, käydä kaupassa ja ehtiä kuudeksi erääseen tapahtumaan. Huhhuh, kiirettä pitää! Oon nauttinut alkaneesta lomastani täysin siemauksin, ja tänään sain vaivoin kiskottua itseni yhdeltä sängystä ylös, kun herätyskello pirisi vaativasti. Ilman herätyskelloa oonkin autuaallisesti nukkunut jopa puoli kolmeen näiden päivien aikana.. :'D Niin mikä väsymys?!

Nyt suuntaan laittamaan kotia kuntoon, kivaa uutta viikkoa!

comments powered by Disqus