So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

kuulumiset

SUEDE SKIRT

Heips muruset ♥ Muutama päivä takana blogitonta eloa, ja kylläpä on taas mukava kirjoitella tänne. Viikonloppuna halusin keskittyä enimmäkseen ihan vaan olemiseen, kokemiseen ja elämiseen ilman kuvailua tai kirjoittelua. Suuntasin torstaina illalla junalla kohti Kouvolaa, jossa vietin viikonloppua serkun perheen luona. Voi vitsit, miten vauhdikas viikonloppu takana! :D Tää kummitäti pääsi kyllä tekemään niin paljon kaikkea, ettei mun normaaleihin päiviin mahdu läheskään noin paljon sisältöä. Kummipoika ja hänen pikkuveljensä ovat kyllä sellaisia vesseleitä, ettei paljon ehdi paikoillaan istua. Kouvolaankin satoi viikonlopun aikana lunta, joten päästiin tekemään lumiukko ja pulkkailemaan. Lisäksi pelailtiin monia eri lautapelejä, katottiin leffaa, herkuteltiin, ulkoiltiin, saunottiin, ja muuten vaan hengailtiin. Serkkuni on mulle aivan kuin sisko, ja pojista on tullut hurjan läheisiä ja rakkaita ♥ En tiedä kovin montaa ihanampaa tunnetta kuin se, kun kummipoika tarttuu kädestä tai tulee halaamaan. Oon niin onnellinen siitä, että mulla on kummipoikaani noin läheinen ja lämmin suhde. 

 hattu H&M / paita BikBok / takki NewYorker / huivi H&M / tekomokkahame Asos / laukku Stradivarius / pöllökoru Glitter / nilkkurit kaverilta/Spirit

Etsin pitkin syksyä kivaa mokkahametta, mutta mistään ei löytynyt tarpeeksi kivaa versiota. Asoksen sivuilla suhaillessani bongasin tämän ihanan mallisen hameen, joka ei ollut edes hinnalla pilattu. Hametta sovitellessani totesin, etten voisi olla tyytyväisempi ostokseeni! Ainoa miinus hieman lyhyehköstä helmasta, pari lisäsenttiä ei olisi haitannut yhtään. Kai musta on tulossa vanha :'D

 En olekaan hetkeen ihan kunnon kuulumisia höpötellyt täällä. Viime aikoina on ollut muutenkin koulun puolesta hieman kiireitä. Tenttejä, esseitä, kandiseminaareja.. Viime viikolla tosiaan pyörähti kandihommat kunnolla käyntiin, ja kylläpä siitäkin on stressiä taas revitty. En ole vieläkään päättänyt kandini aihetta, mutta tällä hetkellä oon saanut aiheet rajattua pariin vahvaan vaihtoehtoon. Silti hieman kauhistuttaa ajatus koko kandista; työmäärä ja se, osaako lopulta toteuttaa minkäänlaista omaa tutkimusta tai löytää fiksua aineistoa. Varmasti saadaan kyllä kunnon ohjausta, joten eiköhän nää huolet osoittaudu turhiksi! 

Viikko sitten viikonloppuna käytiin ystävien kanssa juhlistamassa harjoittelun loppumista. Etukäteen jännitin hieman baariin menoa, vajaan puolen vuoden baarittomuuden jälkeen oli jännää mennä taas bailaamaan. Onnekseni huomasin monien mörköjen väistyvän taka-alalle tai unholaan, ja ilta oli ihan huippu! Niin paljon naurua ja iloa, tanssimista ja hauskanpitoa. Viime keskiviikkona juhlistettiin ainejärjestön vuosijuhlia omalla pikkuporukalla Amarillossa ja drinkeillä. Niin kivaa ja huoletonta ♥ Huomaa hyvin, kuinka iso merkitys lähipiirillä onkaan kaikkeen. 

Tänään kävin pitkästä aikaa bodypumpissa, ja voi vitsit mikä MIELETÖN fiilis sitä seurasi!! Mun liikkumiset on olleet niin naurettavan vähäisiä ja minimissä, että ihan hävettää. Iso osa syksyä meni sairastellessa, ja tervehdyttyäni elämä on ollut sellaista juoksemista että on ollut vaikeaa ujuttaa liikuntaa mihinkään väliin. Joo joo, tiiän kyllä että halutessaan sen saa vaikka väkisin mahtumaan johonkin! Mutta rehellisesti sanottuna kuudelta koulusta kotiin tultuani ja esseen vääntämistä suunnitellessani ei oo hirveästi ollut ylimääräistä aikaa. Ja jos on, niin en oo jaksanut tehdä mitään. Syytän loputtomasta väsymyksestä perseellään olevia rauta-arvoja, ja rautalääkityksen kanssa ilmenneet mahakivutkin ovat vaikeuttaneet elämää ihan kiitettävästi. Viime viikolla menetin totaalisesti hermoni jatkuvaan mahakipuun, ja vaihdoin kapselit vatsaystävällisempään rautajuomaan. Ja kylläpä muuten helpotti, ei tarvitse enää kärsiä kipeästä vatsasta!

Ohhoh, siinähän oli kuulumisia kerrakseen. Aika menee hurjan nopsaa, huomenna onkin enää tasan kuukausi jouluun! Laittelin tänään kodinkin joulukuntoon, kyllä nyt kelpaa Näiden pitkien höpinöiden jälkeen haluaisin kuulla, mitä just sulle kuuluu? Joko siellä odotetaan joulua? :)

comments powered by Disqus