So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

blogi

SUPERBLOGGAAJA -HAASTATTELU

Hetki sitten minua lähestyttiin Nainen.com sivustolta koskien uutta Superbloggaaja -haastattelusarjaa, joka noudattelee samaa kaavaa kuin jo aiemmin käynnistynyt Supernainen -osio. Syyskuusta lähtien postaukseni ovat päivittyneet myös Nainen.com sivustolle, joten blogini seuraaminen onnistuu myös sitä kautta. Olin todella otettu mahdollisuudesta päästä haastateltavaksi, ja lähdinkin ilomielin mukaan! Kysymykset olivat oikein mielenkiintoisia, ja homma hoitui oikein sujuvasti ja näppärästi :) Jos jotakuta kiinnostaa, haastattelun pääsee lukemaan kokonaisuudessaan TÄÄLTÄ! Sivustolta löytyy myös monien muiden kiinnostavien naisten sekä bloggaajien tarinoita, suosittelen lämpimästi kurkkaamaan niitäkin. 

Lisäksi tämä huonomuistinen bloggaaja tiedottaa kivasta alekoodista, joka mun piti teille kertoa jo pari postausta aiemmin! Lisäsinkin sen jälkeenpäin bloggaajien pikkujouluista kertovaan postaukseen, mutta kirjoitan vielä tännekin kaikkien nähtäville. Eli...

Joensuun Timanttiset halusi muistaa pikkujouluihin osallistuneiden bloggaajien lukijoita, ja tarjoaakin joulukuun loppuun (31.12.2015) asti normaalihintaiset tuotteet (muutamia hyväntekeväisyyskoruja lukuunottamatta) -20% alennuksella! Muistathan mainita ostoksesi yhteydessä koodin Pikkujoulu15 :) Alennuksen saa molemmista Joensuun Timanttisten liikkeistä.

Kivaa viikon alkua!

comments powered by Disqus