So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

arvonta

TYYLIKÄSTÄ TURVALLISUUTTA + ARVONTA

Postaus toteutettu yhteistyössä Darenne.fi kanssa, tuote saatu.

Kun sain hetki sitten yhteydenoton Darenne.fi -sivustolta, lähdin kiinnostuneena tutkimaan, millaisesta verkkokaupasta onkaan kyse. Tämä turvatuotteiden verkkokauppa olikin minulle aivan uusi tuttavuus, ja kiinnostuin kovasti yrityksen ajatuksesta "turvallisuus voi olla myös kaunista". 

Darennen verkkosivuilta löytyy paljon erilaisia turvaa tuovia ja turvallisuutta lisääviä tuotteita. Valikoimaan kuuluu monipuolisesti mm. kännyköiden turvanaruja, henkilökohtaisia turvahälyttimiä joista lähtee kova ääni vaaran uhatessa, tyylikkäitä ensiapulaukkuja ja sammutuspeitteitä sekä tavaroiden paikantimia. Mielestäni ideat ovat todella hauskoja ja samalla hyödyllisiä, ja hurjasti plussaa tyylikkyydestä ja visuaalisuuden huomioimisesta tuotteissa!

 Sain itsekin valita Darennen sivuilta tuotteen testattavaksi. Päädyin pitkän pohdinnan jälkeen Iristag-paikantimeen, jonka avulla tavarat pysyvät tallessa! Iristagissa on monia erilaisia toimintoja, ja laite on hyvin helppokäyttöinen. Mukana tulee myös selkeät ohjeet sekä suomeksi että englanniksi! 

Aluksi latasin puhelimeeni Iristag-sovelluksen Google Play -kaupasta, ja liitin bluetoothin avulla päällä olevan Iristagin sovellukseen. Ja niinpä paikantimeni olikin valmis tositoimiin!


Paikannin toimii siten, että puhelimesta "Find Tag" -painiketta klikkaamalla hälytin alkaa vilkkua ja piipata, jolloin paikannan haluamani tavaran kätevästi. Kokeilin paikantamista mm. lompakon avulla, ja pienen kokonsa vuoksi Iristag sujahti helposti lompakkoon sisään. Sitten vain klikkaus puhelimeen, ja niin lompakon sisältä alkoi kuulua piippailua, ja löysin kaivatun tavaran. Iristag on myös helppo kiinnittää esimerkiksi avainnippuun, ja seuraavan kerran ulos lähtiessäsi avaimia ei tarvitse etsiä kissojen ja koirien kanssa! Kantama laitteella on noin 25 metriä.

Toisaalta Iristag toimii myös toisinpäin; keskellä olevaa nappia klikkaamalla puhelin alkaa hälyttää, ja näin kadonnut puhelin löytyy nopeasti. Tiedän itsekin sen tuskan kun puhelinta tarvitsisi ja se on jossain liian varmassa tallessa, eikä löydy mistään! Nyt puhelimenkin paikantaminen on paljon helpompaa, kunhan vain muistaa laittaa bluetoothin päälle. Lisäksi Iristagia voi käyttää myös puhelimen kameran laukaisimena tai apuna äänityksessä. 

 Haluttiin Darennen kanssa myös muistaa teitä jotenkin, eli arvomme vastaavan Iristag-paikantimen yhdelle teistä! ;) Arvontaan voit osallistua kertomalla kommenttiboksiin, miksi paikannin olisi hyödyllinen juuri sinulle! Muista liittää mukaan toimiva sähköpostiosoite, jotta saadaan voittaja kiinni. Osallistumisaikaa on 21.4 klo 22.00 asti, ja arvontapalkinnon lahjoittaa Darenne.fi. Onnea arvontaan! :)

comments powered by Disqus