So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

kuulumiset

VASTAPAINOA PAKKASELLEHuhhuh. Oon kyllä laiminlyönyt blogia viime viikot oikein urakalla. Mitenkään tarkoituksellista tämä ei ole ollut, mutta aika bloggaamiseen on ollut todella kortilla. Lisäksi vapaahetket oon ollut todella väsynyt, ja hautautunut vaan suosiolla viltin alle torkkumaan. Koulua on nyt reilu viikko takana, ja kandi ja sivuainekurssit stressaa ihan kiitettävästi. Lukujärjestys näyttää melkoisen tyhjältä, mutta kyllä sitä hommaa noiden oppituntien ulkopuolella riittää - varsinkin kun nyt saisi tuon kandiprojektin kunnolla käyntiin. Aiheenkin rajaamisessa on vielä hieman epäselvyyttä, ja sekös vasta ahdistaakin. Lisäksi tämä pohjaton väsymys on jotain niin turhauttavaa, ettei mitään rajaa. Tänäänkin meinasin 9,5h yöunien jälkeen nukahtaa luennolle. Keksin vaikka mitä kivaa pientä oheistoimintaa itselleni ettei silmät lurpsuisi kiinni - ja kyllä ne muuten kiinni painui välillä siitä huolimatta..

Eiköhän nyt ois sitten valitukset valitettu! :D Muuten elo Joensuussa on oikein mukavaa, ja ystävien kanssa on tullut vietettyä lukuisia ihania hetkiä. Saa olla kyllä todella onnellinen ja kiitollinen siitä, kuinka ympäriltä löytyy rehellisiä ja luotettavia tyyppejä, jotka rakastaa sua kaikkine hyvine ja huonoine puolinesi juuri sellaisena kuin olet. Tämä ei oo koskaan ollut mulle mitenkään itsestäänselvyys, ja oonkin onnentyttö löydettyäni ympärilleni lukuisia huikeita tyyppejä, joiden kanssa jakaa ilot ja surut puolin ja toisin. Oon ollut hirmuisen kiitollinen noista vaikeiden aikojen tukipilareista, mutta myös äärettömän onnellinen siitä, miten onnellisia nämä rakkaat mun ilon aiheista ovatkaan ♥ Tuitui. Sydän ihan pakahtuu rakkaudesta. 

 mekko ja clutch Nelly 

Ja tosiaan, tässä vähän vastapainoa pakkaselle. Asu on nilkkureita lukuunottamatta Nellyltä, mutta ne eivät kyllä kuvissa edes näykään. Kuvat on räpsäisty nollakeleillä joulun aikoihin (niin mikä reaaliaikainen bloggaus..), eikä näissä tamineissa paljoa tarvii ulos menosta tällä hetkellä haaveilla :'D Ylipäätään asukuvia ei noissa lukemissa pysty räpsimään, eikä lukemattomat vaatekerrokset ja minimaalisesti näkyvä naamakaistale ehkä ole sitä kuuminta muotia tai antoisinta inspiraatiota yhtään kellekään. Ei siinä mitään ettei ulkona tarkene, mutta oon aivan jäässä sisälläkin. Koulussakin mut voi bongata milloin minkäkin ihme viritelmien uumenista, kun neuleiden päälle on kiedottu vielä jättihuivi ja pipo vedetty silmille asti. Ahh, kaunista. Joensuussa pakkanen viihtyy edelleen siellä kolmenkympin tienoilla, ja koinkin elämäni kenties suurimman järkytyksen loppuviikosta, kun Kuhmossa oli näihin lukemiin verrattuna pakkasta vain -15 astetta. Mitääääh, maailmankuvani järkkyi suuresti! :DD

Mulla on muutama postausidea jemmassa, kunhan vain ehtisin niitä toteutella ja räpsiä kuvat postauksiin. Ajattelin kuitenkin näin uuden vuoden kunniaksi vielä kysyä, mitä te haluaisitte täältä lukea? Onko erityisiä postaustoiveita, tai parannusehdotuksia? Jotenkin blogi tuntuu junnaavan paikallaan, ja inspiraatio asukuvienkin suhteen on ollut hieman teillä tietymättömillä. Haluaisin kovasti kehittyä kuvien suhteen, mutta nekin ovat lopulta todella monen tekijän summa, eivätkä muutokset ole aina helppoja. Joten heitelkäähän vapaasti ideoita ja kaikenlaista palautetta tulemaan! 

Mitä teille kuuluu? :)

comments powered by Disqus