So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

outfit

WINTER DAYS

 neule, leggingsit ja kengät DefShop* / t-paita Zara / rannekello Daniel Wellington

*saatu blogin kautta

Tässäpä asua, joka ei ole niin minua mutta tuntuu kuitenkin hyvin omalta. Etsin pitkin syksyä tuollaisia kiiltäväpintaisia legginsejä, mutta joka paikasta näytti olevan koot loppu. DefShopin valikoimasta löysin kuitenkin tuollaiset ihanat pöksyt, jotka on hirmu kivat päällä! Heti paljon kivemmat kuin perus legginsit, ja tekonahkahousuja mukavammat jalassa. Ihastuin myös kovasti noihin kenkiin, jotka varmasti piristävät asun kuin asun. Tuon mallisia kenkiä mulla ei oikeastaan ollutkaan, joten täydentävät kivasti kenkävarastoa. Lisäksi valkkasin valikoimasta itselleni ihanan neulepaidan, jonka selkämys on erikoisen avonainen. Ja koska on talvi ja kylmä, laitoin neuleen alle Zaran huitulan.

Kuten kuvista näkyy, kyllästyin epämääräiseen hiusväriin ja juurikasvuun ja iskin päähän hieman blondia väriä. No jaaaaa, ei tullut lopputuloksesta aivan sellainen kuin kuvittelin. Tuo kusenkeltainen kun ei ollut juuri se sävy mitä hain.. Varsinkin hiusjuuren katsominen saa kyllä vahvasti miettimään että pitäiskös tässä itkeä vai nauraa. Haluaisin yrittää sävyttää tuota viileän vaaleaksi tai hopeanharmaaksi, mutta en tiedä miten heti uskallan tuota taas värjätä.. Onko teillä ideoita, mihin suuntaan lähtisin tuota väriä viemään? Ja millaisia operaatioita tuohon kuontaloon uskaltaa lähiaikoina tehdä? Pelkään kovasti että kohta ei oo päässä kuin pari hassua haiventa..

Wuhuuuu viimein on saatu kunnon talvikelit tännekin! Pakkasta on ollut lähes -20 astetta, ja siihen päälle vielä kylmä viima. Loppuviikkoa kohden kiristyy vielä oikein kunnolla. Mutta en todellakaan valita, kyllä nämä raikkaat pakkaskelit ja aurinkoiset päivät voittaa sata-nolla aiemmat vesisateet ja loskat! Ja mikä onkaan ihanampaa, kuin paksuihin neuleisiin uppoutuminen. 

Nyt suuntaan suihkun kautta hetkeksi Greyn anatomian pariin, ja sitten nukkumaan että jaksan herätä töihin :) Hyvää yötä murut!

comments powered by Disqus