So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

outfit

WINTER WONDERLAND

 Heips Tulin pikaisesti moikkaamaan teitä näiden upeiden talvisten kuvien kanssa! Torstai-iltana tännekin satoi ihan kunnolla lunta, ja perjantain sääennusteet tsekkailtuani päätin suunnata jalustan kanssa noihin lumisiin maisemiin kuvailemaan. Ja voi miten kaunista siellä olikaan! Näkymät kruunasi vielä kaunis, järven pinnasta nouseva höyry ja usva. Oli muuten ihan mielettömän nättiä.

 pipo ja saappaat H&M 

takki Cubus

karvakaulus kirppis

laukku ja hansikkaat Stradivarius

neule ja hame BikBok

Hih, asu täynnä vanhoja lemppareita! Suurin osa viime syksyltä, ja aivan yhtä kivoja ovat edelleen. Syksyn ja talven kunniaksi nappasin viime syksyn käytetyimmän laukun käyttöön jälleen, ja on se vaan ihana. Päätin myös opetella käyttämään (teko)nahkakäsineitä, nuo viime syksynä Tallinnasta ostetut ovat kyllä todella suloiset. Pientä totuttelua tosin vaativat lapasten ja villasormikkaiden jälkeen.. :'D

Huh, olipas ennätysmäinen kuvatulva. Hullaannuin lumesta enkä osannut valita vain muutamaa kivaa kuvaa ;)

Tän pidemmittä puheitta mä suuntaan suihkuun ja suunnittelemaan erään verkkokurssin tehtävää. Tää päivä on ollut jälleen aivan kreisi, koulua oli 8-16 ja sen jälkeen pari tuntia vielä töitä. Nukuin viime yönä liian vähän epätoivoisen viime hetken paniikkitenttikertauksen takia, ja heräsinkin kunnolla vasta puolen päivän aikoihin tentissä, aamu meni pelkässä sumussa. Päivään sisältyi mm. lääkärikäyntiä, päällekkäisiä tunteja ja ruotsin hupaisasti sujunut esitelmä. Oi arki, ole huomenna hieman armollisempi. 

Ihanaa ja lumista alkuviikkoa sinnekin

comments powered by Disqus