So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

Bulldog päivän rutiinit

RUTIINIT

Bulldog päivässä ovat tärkeitä rutiinit. Uniaika, nukkuma asento, ruokakuppien järjestys VIP! Aamulenkille lähtö tai ei lähtö. Sylissäolo järjestys....kaikille siis omat vuorot oikeassa järjestyksessä!

Päivittäisen Dentasticksin anto järjestys..Onnille AINA ensin koska Onni syö AINA tikkunsa olohuoneen bulldog mukissa. Tästä siis ei neuvotella. Miiimulle toka, eteisen matto, keittiö pääty reuna, Nambelle vika, makuuhuoneen bulldog muki.

Autoon nosto järjestys Onni ekä, sitten Miinu ja vikana Nambe, AINA! Sänkyyn nosto järjestys; ensin Miimu, sitten Nambe ja viimeisenä Onni, koska onni on vähän hidas...AINA, paitsi ulkona kun lenkkeilymood iskee päälle.

Heräämisjärjestys, Miimu aina ensin, yhtäaikaa mamman kanssa. Nambe sitten kun isi herää, Onni sitten kun ruoka on kupissa ja houkuttelu, hellittely ja muokkkaus hieronta on tehty...kiireaamut on kauheita Onnin kanssa....kun se on vähän hidas.

HITAAT AAMUT

Yleensä kyllä, ei meillä mutta triplalla. Mammalle kahvia ja puuroa..ja puolitoista tuntia omaa aikaa. Tripaln ruoka kuppiin, veden vaihto ja herättely...n. 15minuuttia. Triplan ruokailun aikana salamana vaatteet päälle ja valmistautuminen aamulenkkeilyyn..ja tässä tulee päivän eka draama. Mikäli toinen ei vahdi Onnia ukko kiitää kuin Supermies makuuhuoneen mukiinsa ja lenkille lähtö on vain haave. Aamua ei aloiteta riitelemällä. Mutta mikäli kalan, eli Onnin ehtii nappaamaan hihnaan ennen mukia, selvitään lähdöstä pienellä murinalla. Tytöt ovat helpompia, Nambe on aina valmis, Miimu supporteeraa Onskua, mutta nätisti. Pakaksella tytöille barbababa puvut päälle, Onnille ei koska puku on ylinolo.

Aamulenki pituus riippuu omasta aikataulusta sekä Onskun mielentilasta....vahtoehto 3 korttelia tai oikeasti lenkille.

Aamulenkin jälkeen pakollinen pikku raksuherkku suuhun. Mamman kanssa juodaan päivittäin vitamiinijuoma eteisen lattialla. Mimmi saa juomasta 10 kielenlipaisua, tämä on tarkkaan laskettu...ja joo minä juon samasta mukista missä Miimun kieli on käynyt :D

Vitamiinijuoman jälkeen koko kolmikko painuu meidän sänkyyn OMILLE paikoilleen päivän ekoille päiväunille.

Koko kööri käpsyllä

PÄIVÄRUTIINIT

Päivät ovat aika tapahtumaköyhiä. Mikäli isi tai/ja mamma tekevät etäpäivää kotona, kasaantuu sekalainen seurakunta työhuoneeseen sängyille. Nambelle otetaan omat työt, eli luu ja nalle. Isommat vaan chillailevat. Päivälenkille kun auringon säteet ovat oikeassa suunnassa.

Mikäli isi kokoustaa tai tekee muita lyhyitä reissuja, lähtee koko kolmikko autoilemaan. Parasta mitä voi ulkona tehdä...siis ei lenkkeily vaan autoilu. Mitä pitempään sitä parempi.

Pikkuleikkejä pallolla, luilla tai nalleilla, muuten vallan leppoisaa eloa. Päiväunet koko porukalla ovat luksusta.

Pari barbababaa, Nambella on Onnin puku kun Onni ei käytä

ILTARUTIINIT

Ruokaa!! Parhautta!! Iltapissille pihalle, ei parhautta. Kun koko porukka rauhoittuu sohvalle teklalrin eteen alkaa jokailtainen iltaterapia. Isin syliin menee ensin Miimu. Miimua silitetään takajalan polvesta...pitkään!! Sitten on Onnin vuoro, Onnia silitetään villahousu karvoista, sitten istua tömähdetään syliin ja nuollaan isin polvi puhtaaksi. Siitä kamutaan hetkeksi mamman syliin persrapsulle. Nambe istuu mamman sylissä pusuttelemassa ja kyttää isin nojatuolia, liavhataa salamana nojatuoliin kun se vapautuu. Onni leikkii hetkisen pallolla jos joku sitä heittää jaksaa, tai syö jommankumman sylissä luuta. Onni on pienenä opetettu syömään luuta niin että me pidetään poikaa sylissä ja tuetaan luuta toisella kädellä...no tähän ei ole muutosta tullut :)

Tytöt heittävät kunnon iltavillit riehuen ympäri kämppää ja vähän takapihallakin. Sitten kolmikko pesee toistensa naamat ja Namben mahan satunnaisessa järjestyksessä. Ihana tapa, suloista katsella.

Loppupeilissä kaikki nukahtavat jonnekkin, Onni yleensä makuuhuoneen mukiin, MIimu retkottaa jossain lattialla tai mamman sylissä, Nambe kuorsaa iskältä pöllityssä nojatuolissa.

Onnin iltaterapiaa

NUKKUMAAN

Iltapala ei aiheuta toimenpiteitä, mamman ja iskän siis. Ei kerjättävän arvoisia asioita. Miimu odottelee sängyn vieressä hissiä. Nukahtaa jhetkeksi mamman tyynylle ja kalppii jalkopäähän. Kun Nambe jossain vaiheessa pieneten yöllisten ärrimurrien jälkeen kampeaa sänkyyn Miimu vaihtaa mamman työhuoneen sängylle.

Onni nukkuu isin jaökopäässä, pesee tassut ja nukahtaa infernaalisen kuorsauksen saattelemana rem uneen.Nambe pötköttää mamman jalkojen välissä, kuorsata törisee ja nukkuu kuin lötköpötkö niin pitkään kunnes on IHAN PAKKO HERÄTÄ!  Ja sieltä se ralli taas uudelleen alkaa.

On nuo kolme vaan parasta mitä olla voi, meidän rakkauslapset <3

Kivaa viikkoo kaikille!!