Ihmisvaatteiden ihmeellinen maailma

No niin, uusi harrastus on löytynyt. Ravintolassa on hirmuisen mukava käydä tanssimassa ja nauttimassa värikkäästä iltaelämästä.

Pääsisäisen pyhinä kokoonnuimme mahtavalla ystäväporukalla meille etkoilemaan ja suunnistimme yöelämän katsomaan erästä lempiduoamme Ressu & Jussi. Helppoa kuin mikä...eihän tässä nyt mitään elämää suurempaa ole.

Illan iltapala buffeen suunnittelu oli hetkessä valmis, kuohuviinit kylmässä jo  3 viikkoa ennen illanviettoa.'

MUTTA!!! IHMISVAATTEET!! OMG, LOL ja ne muut semmoiset leukaa loksauttavat sanat.

Minulla on kaappi täynnä urheiluvaatteita. Edustusvaatteina omassa työssäni käytän kivaja collarohousuja ja rentoja t-paitoja sekä huppareita....kengät: tennarit ja jumppalenkkarit. Siitäpä sitä lähdettiin rakentamaan akkaporukalla illan geareita n. 200 watsapp viestin saattelemana.

Askel1:

Miten ihmiset pukeutuvat AIKUISTEN tanssiravitolaan? Stalkattiin insta ja muut sen semmoiset ja onneksi joukossamme oli jäsen kenellä oli kokemusta jo ennestään. Omasta yökerhokeikastanihan oli kulunut 7 vuotta joten hieman on muoti muuttunut. Ja koska Tauski-tiimimme pääasiallinen tekeminen on hikoilla jumppasalissa, oli tämä maailma niin uusi.

Askel2 alkaa n. 3 viikkoa ennen tapahtumaa:

Kaupungille vaatekauppaan. Kuuma, ahdistavaa, liikaa meteliä, valoja ja miksi vaatekaupan sovituskoppi on liian pieni ja peilistä en näytä yhtään niin hyvältä kuin jumppasalin himmeissä valoissa. Ryppyjä kasvoissa ihan varmasti tuplat verrattuna kotipeiliin :( Mun hauikset ei mahdu mihinkään paitaan vaikka ei ne isot olekkaan, farkut on muuten löysät mutta reisiä kiristää. MENEE HERMOT, mutta ei mene rahat.

Askel3:

Nettishopailu. Minä olen tässä PRO, aivan PRO. Mutta kun sivuna ei olekkaan reebok.com josta kaikki jumppakamani tilaan sukkia myöten. Kavereille koodia että mistä niitä ihmisvaatteita oikein tilataan niin että köyhänkin kukkaro sen kestää. Tuntikausia googlettamista, samalla suunnittelua ja yksi reissu paikalliseen vaatekauppaan josta löysin just hyvän paidan mitä en ensimmäisellä kerralla löytänyt. Ja kuinka ollakkaan vaatetuskissani pyöriessäni tajusin omistavanai täydelliset housut illan rientoihin. Hei hitsi kaikki kunnossa :D

huhhuh..valitte sitten kun valikoimaa on about 500 paitaa per saitti

Askel4:

KENGÄT!! OMG, LOL ja ne samat uudelleen. En minä edes tullut ajatelleeksi. 2 viikkoa aikaa.....prioriteetit; ei korkoja mutta naiselliset, ei liian kuumat mutta myös ulkokävelyyn sopivat, väri musta ja jotain muuta piristettä. Sama nettigoogelointi alkaa..mutta kappas, eihän se olekkaan itsestään selvyys että sama kauppa mikä myy vaatteita myy myös kenkiä. Tunnit kuluu..ja sitten ne löytyy..ja niitä löytyy kahdet :D Jännitys, ehtiikö nää tulla...kyllä ne ehti ja olivat vielä sopivatkin.

Askel vaatetus valmis:

WHOOP!! Kaikki kasassa, aikaa lähtöön 5 päivää. Pelastus suuri oli ihmisrintsikoiden löytyminen omasta takaa. Asia mistä nyt en vaan tykkkää yhtään koska urkkarintsikat on vaan niin mukavat ja käytännöliset, nykyisin myös aika jees näköiset.

Vaatteet valmiit...ja draaman kaari jatkuu..hiukset, meikit jnejne...:D

Mutta niin sitä juhliin päästiin ja oli aivan mahtavat kekkerit. Pitkän ajan jälkeen muistui taas mieleen miksi on niin ihanaa mennä tanssilattialle värivaloihin, musiikki soi kovaa ja rytmi vaan liikuttaa. Hyvin samankaltaista tunnetta kuin jumppasalissa, vaan vaatteet on eri.

Parit vastaavat kekkerit vielä tässä kuussa...tuoko kokemus varmuutta..EI TUO!! Erityypiset tanssit edessä, samat kamat ei käy....nyt mennään rennolla farkku tennari meiningillä lisättynä pienellä hienostelu twistillä....takana n. 200 watsapp viestiä, shoppailua ilman yhtäkään ostosta ja tuntien googlailu netissä (näin sitä someaikaa vähennetään....)

Mutta valmista tule, koska illan buffa on suunniteltu ja kuohuviinit kylmässä :D

Aurinkoista viikonloppua toivottelee Satu joka lähtee collarit jalassa koulunpenkille pariksi päivää <3

Myö tässä tyttötuumin pohditaan tyttöjuttuja <3