M.A.X.

Ensin näin nimen, sitten stalkkasin Youtube videon. Mun juttu! Pakko päästä kouluttautumaan!!

Mitä se M.A.X. on

M.A.X.30 on sporttinen ryhmäliikunta tunti. Ainoa lisävaruste on steppilauta. M.A.X. koostuu core, lihaskunto sekä cardio osuukista. Tunnilla voit tehdä liikeet musiikkiin, omaan tahtiin, nopeammin. Sinun treenisi sinun tapasi. Lämmittely sekä 3 harjoitusblokkia. Kaikki liikkeet treenataan yhdessä läpi ennen blokin alkua, näin varmistat turvallisen ja tehokkaan suoritustavan. M.A.X. mahdollistaa treeniin juurikin sen tason mitä treenaaja milloinkin tahtoo suorittaa. Perusajatus on pelata vauhtikestävyys alueella, mutta maksimisykkeen saavuttaminen on mahdollista.

Omat motiivni

Olen ohjaajaurallani siinä pisteessä että tarvitsen uusia haasteita. Olen ohjannut lähes 10 vuotta konseptitunteja ja siinä sivussa freestyle tunteja. Organisaat minkä tunteja olen vuosikaudet ohjannut on aivan loistavia tuotteita. Kuitenkin nyt sekä oma halu että asiakkaiden käydyt keskustelut ovat selkeä tarve uudistaa omaa osaamista ja tuottaa uudenlaisia treenitapoja.

Omien konsepti tuntien rakentaminen on valtavan suuri projekti. Tiedostaa ja tutkia tarve, suunnitella tuntirakenne tarpeeseen..siinä vaiheessa vasta päästään miettimään tunnin sisältöön sopivaa musiikkia ja koreografiaa mikä onkin aikamoinen hässäkkä. Liiketestit ja musiikkitestit, monta suunnitelmaa. Kun ollaan siinä vaiheessa että tunti siirtyy paperille ja on valmis koulutettavaksi eteenpäin on aika ja työmäärä ollut todella suuri.

Tästä syystä ei kaikkea voi luoda näin. Aika ei riitä, koska itselle on tärkeää tehdä työtä juurikin siinö spotissa missä kaikki tapahtuu, eli ryhmäliikunta tunnit ja niiden ohjaaminen.

Nyt on löytynyt hyvä kultainen keskitie ulkoa tilattujen konseptien, omin konseptien sekä ohjaajien itse suunnittelemien freestyle tuntien välille.

Koulutuspäivä

Kouluttautuminen on ihan parasta!! Nyt oli edessä yhden päivän TIIVIS paketti täysin uuteen lajiin. Koulutuspaikkana oli ihana Vuokatti. Hurauttelin Hitmix-radiokanavaa (aivan loistavaa musaa) reilun parin tunnin matkan lähes suoraa tietä.

Kello on 5:45, vitskut pullossa...kohti Vuokattia!!

Koulutuspäivä oli yksi parhaiten toteutetuista missä olen ollut. Napakka startti ja masterclassin tekoon. Oli muuten eka kerta kun itse M.A.X.in treenasin. Loppu päivä hiottiin tekniikkaa ja ohjausta. Pikaisesti toki käytiin läpi ohjelmavaihdot, lisenssiasiat yms..mutta todellakin KESKITYTTIIN OLENNAISEEN. Tässä on muuten monella koulutusten järjestäjällä opitavaa, aika tuhraantuu usein johonkin täysin asiaankuulumattomaan ja samalla se vie keskittymistä pois ydinasiasta.

Päivän materiaalipaketti

Ohjausharjoitusten jälkeen palautteet ja kohti kotia.

Meidän M.A.X

Oma M.A.X. coachin ura starttasikin hetimiten torstai aamuna 7:00. Huikea aamutiimi veti treenin hikoillen ja hymyillen läpi. Tiesin jo tästä että valinta osui oikeaan. Tätä mun ihmiset tarvitsee tätä ne haluaa.

Osa varhaisaamun M.A.X jengistä!!

Juhannusaattona, eilen, täysi tupa maxsaili auringon esiin. Meidän M.A.X. on "parasta just nyt" kaikken muiden parhauksien rinnalle. Tule testaamaan :)

Juhannus käyntiin jumppaamalla!!

Huom! Tämä ei ole minkäänlainen kaupallinen yhteistyö tai maksettu mainios, tämä kirjoitus syntyi omasta halustani kertoa minulle tärkeästä asiasta.

Ihanaa juhannuksen jatkoa kaikille <3 Minä lähden hurjastelemaan Suomihittejä spinningiin!!