Onni Superpoika

Meille tuli Onni v. 2011. Halusin mopsin, Jari bulldogin. Jari oli oikeassa, bulldog muutti taloon.

Vaavi

Me tehtiin säännöt. Ei sohvalle, ei sänkyyn. Leluja järkevä määrä, oma sänky makkariin ja olkkariin. Välttämättä ei nukutusta kuitenkaan meidän makkarissa vaan olohuoneessa. Ja se tärkein sääntö!! Meille ei tule kuin 1 bulldoggi, no ei tietenkää tule!!

Onni tuli, me istutiin vajaa vuosi lattialla. Siihen asti kun Onni osasi itse hypätä sohvalle ja alas. Me siitrryttiin takaisin sohvalle. Me nukuttiin aluksi lattialla, sitten Onnin sänky siirettiin meidän sänkyyn kiinni ja käsi nukkui Onnin sängyssä siihen saakka kunnes Onni osasi itse hypätä alas meidän sängystä.

Baby tuli ja valloitti talon

Se pikku kori mikä leluille ostettiin...no pikkuinen neulahammas söi sen korin..vaihdettiin muoviseen koriin...ööö ei yksi riittänyt, kaksi koria, lisää leluja.

Onni tuli ja vei. Säännöt unohdettiin ja yhdessä myönnettiin että me ollaan nyt ja aina se ylihemmotteleva perhe KOLMIKKO ja eletään tätä koira elämää meidän tavalla.

Onni ja lenkkeily eivät koskaan ole sopineet samaan lauseeseen mikäli lenkki lähtee kotiovelta. Voi sitä juhlan paikkaa kun kiersimme koko perheellä 3 korttelia!! BILEET!!! :D

Talvi ja Onni ne yhteen soppii. Lumi on yhtähyvää kun kermavaahto ja varsinkin jäällä tepastelu (lue hepulissa juokseminen) on ihan parasta. Ja kun se hetki tulee että hihna pitää kaulaan laittaa on parasta juosta karkuun niin kovaa kun pääsee, koska faktahan on se että vaikka Jari isi on olevinaan vihainen niin ei se oikeesti ole kuitenkaan. Onni on oikeassa ja käyttäytyy hyvin AINA!!

Dumbokorvat lepattaen valloitan talven

Onnilla on vuosittain synttärijuhlat joulun jälkeen. Nykyisin tietysti on tyhmää että koko kolmikon synttäreitä vietetään yhtä aikaa. Lahjoja saa siis muutkin kuin Onni. Onni saa eniten koska on vanhin. Onni saa kakkua mikä on tehty jauhelihasta ja nakeista, muutkin saa mutta Onni saa eniten.

Kesä on ehkä ihan paras

Kesä on Onnimannin parasta uinti aikaa!! Liperin mummolassa on ehkä ihan parasta. Matalaa rantaa ja herkullista heinää, mitä sitä muuta reipas poika kaipaa.

Niinpä, Onni on nýt siis n. kuusi vuotias. Onni on ihana <3 Onni saa päättää. Onni nukkuu aina isin jalkojen välissä. Kuorsaa niin että katosta tippuu maalit. Roiskuttaa kuolaa kattoon jokaisen lenkin jälkeen. Haluaisi käydä päivittäin suihkussa, ei pääse koska ei tarvitse. Pesee huolellisesti tassut joka ilta ennen nukkumaan menoa, istuu iltapesulla vessassa meidän kanssa, silloin kammataan hiukset.

Meillä on 3 bulldoggia, jokainen istuu ja nukkuu sohvalla, vuorotelellen meidän sängyssä. Meillä on kolme laatikkoa leluja sekä olohuoneen triplasänky täynnä pehmoleluja. Meillä on seinien kulmat syöty, isin aamutossut on syöty, monesti. Meillä on kuolaa ihan kamalasti lattiasta kattoon. Koirankarvoja, aina joku sylissä <3

Me ollaan ihan älyttömän onnellisia ja rakastetaan tuota triplaa enemmän kuin mitään muuta!!

Onni, Miimu & Namu

Jokainen lapsemme saa oman tarinansa aikanaan :)