Päämäärä tuntematon

Olen listannut blogiaiheita. Aion kirjoittaa niistä tarinoita parin viikon välein. Tunnen taas että minulla on jotain kirjoitettavaa.

Kesän jälkee olen oppinut paljon uutta, uutta itsestäni, uusia jumppajuttuja, uusia tapoja treenailla kuntosalilla, uusia tapoja elää omaa elämäni.

Huomaan omaavani valtavan tiedonnälän. Minua ei nuorempana opiskelu kiinnostanut pätkääkään. Kaikki muu meni koulun edelle, mutta siitä huolimatta, elämää opetellen on tähän pisteeseen tarvottu, HYVÄ MINÄ!

Kun oppia tulee lisää myös tavoite uusista päämääristä kasvaa. Päämäärä on tuntematon, on suuntaviivat mitä pitkin kuljen, mutta se mitä isona teen on edelleen avoin kirja. Koulutukseni mentaalivalmennuksen saralalla tulee päätöskseen marraskuun alussa. Matkani jatkuu helmikuussa stressinhallinta valmentajan koulutuksella. Väliajan käytän lukien kirjoja joita olen kasapäin varannut hyllyyni.

Se mihin nyt tähtään on työ ihmisten mielen parissa. Arjen ja arvojen parissa. Ratkaisumalleja ja tapoja elää tätä elämää olemalla edes suurin osa elämästään onnellinen. Minä olen, suurimman osan. Ja olen myös pystynyt kohtaamaan ne epämiellyttävät asiat mitä tielle nyt välttämättä meille kaikille tulee. Olen oppinut olemaan läsnä hetkessä, erottamaan ajatukset, tunteet ja todellisuuden toisistaan. Sitä minä haluan tehdä muillekkin, olla tukena, auttaa, avata polkuja.

Suuri oivallus on olla välittämättä, tai ainakaan stressaamatta siitä mihin en yksinkertaisesti voi vaikuttaa.

Onnellisuuden multihuipentuma, LAVIS <3

Mutta..se suuri mutta. Olen tehnyt vapaa-aikaani koskevia päätöksiä. Haluan velloa positiivisuuden kehässä ystävieni kanssa. Haluan paljon ihan omaa aikaa, paljon aikaa mieheni ja pienteni kanssa. Iloa, valoa ja pieni määrä kiukuttelua ja ongelman ratkaisua.  Onneksi ympärilläni on ihmisia joiden kanssa tämä onnistuu, liekkö pinnallista, enpä tiedä mutta minulle sopivaa.

Omaa aikaa metsän keskellä, parasta terapiaa!!

Mutta tässäpä tälläinen ei mitään päätä eikä häntää avaus pitkän blogihiljaisuuden jälkeen.

Palatakseni otsikkoon: Päämäärä tuntematon...mitä teen ja missä olen vuoden kuluttua...ei aavistustakaan. Ainoa pitkän tähtäimen suunnitelmani on juhlia isosti mieheni kanssa ensi kesänä 10-vuotista yhteiseloamme suuren ystäväjoukon ympäröimänä, muu olkoon avoin kirja..odotan innolla!