Bulldog

Pääosanesittäjät

Minä olen Satu. Olen ryhmäliikunnan rakastaja, raskaan raudan halailija ja ihan tavallisen bulldog perheen äiti sekä yhden ihanan miehen vaimo.

Tässä postauksessa pääset tutustumaan meidän perheeseemme. Tutustuminen kannattaa sillä se selvittää jatkoa ajatellen tarinamme juonta.

Minä Ja BODYATTACK!! BIG LOVE!!

Satu on 42 vuotias. Ohjaan ryhmälikuntaa n. 23 tuntia viikossa, eri LESMILLS lajeja seka sisäpyöräilyä Kuntokeskus Energyllä Joensuussa. Ohjannut jumppaa 16 vuotta. Treenaan 4 kertaa viikossa kuntosalilla. Syön tavallista ruokaa ja rakastan suklaata sekä salmiakkia. Teen yksilöohjausta sekä koulutan oman yritykseni kautta .Tykkään arjesta, säännöllisistä aikatauluista ja tehokkaista keskusteluista. Herään jokaisena aamuna sunnuntaita lukuun ottamatta 4:45 ja käyn nukkumaan 22:00..säännöllistä..kyllä! Nukun jokapäivä 30 minsan päikkärit.

Katson telkkarista Salatut Elämät joka perjatai tai lauantai maratoonina, viikon jaksot putkeen. Fanitan melodista hevimusiikkia, ysärimusaa ja Arttu Wiskaria.

Tykkään halata ihmisiä, tavata uusia tuttavuuksia ja tehdä asioita yhdessä.

Jari ja Minä, niin erilaiset yhdessä ollaan mut mun elämässä riittää kun oot tässä <3

Jari, mun mies. Ollaan yhdessä rakennettu elämää kesästä 2009. Perinteinen työpaikka romanssi ja siitä se ajatus sitten lähti. Jari on meidän perheen mielenkiintoinen aikuinen. Kaltaiseni hössöttäjä tarvitsee vahvan jalustan. Jari reissaa paljon, tekee liikaa töitä ja ymmärtää hyvin miksi aina nukahdan kesken James Bond leffan...myös leffateatterissa. Meidän yhteiset harrastukset ovat raskaan musiikin konsertit, treenaus ja ruttujen kanssa retkeily. Parasta yhdessä on kuitenkin ne ihan tavalliset koti-illat, joita tällä hetkellä on ihan liian vähän.

Onni, ihana poika!!

Onni

Kohta 6-vuotias itsepäisin poika minkä olen tavannut. Rakastaa nukkumista ja autossa matkustamista. Lenkkeily on parasta kun lähtöpaikkaan pääsee autolla. Kotiovelta lähtevät lenkit ovat tylsyyden huippu jolloin lenkillä olo ajan voi käyttää kiusaten äippää istumalla joka risteyksessä.

Onni oppi tänä kesänä syömään punaherukoita ja karviaisia. Joka lauantai Onni saa englannin lakuja, muutoman. VAin ne nissä on värikästä marsipaania kelpaavat. Kuorsaa kuin täryjyrä nukkuessaan ja kuolaa kamalasti.

Mimmi, Triplan päällikkö

Mimmi, johtaa koko triplaa rautaisella matriarkan asentteellaan. Kiihtyy nollasta sataan nopeammin kuin ferrari, kurittaa ja rakastaa Onskua ja Namua TÄYSILLÄ. Juurtuu tuntikausiksi syliin ja kuikuttelee heti jos rapsutus loppuu. Syö ydinluita ja piilottaa lelut etteivät muut löydä. Nukkuu joka yö mun työhuoneen sängyllä. Ei kuorsaa kamalan kovaa.

Namu, nauravainen vauva

Namu = vauva. 3,5 vuotta. Hemmoteltu, erittäin herkkä perheemme vauva. Juoksee kovemmin kuin Usain Bolt, nukahtaa salaman nopeasti. Pussailee, halailee ja on sylissä aina kun mahdollista. Omistaa toisen nojatuolimme, aikuisten velvollisuus on siirtyä tuolista pois kun pikku ylhäisyys saapuu. Kutsutaan vauvaksi ja kannetaan paljon sylissä vaikka massakausi on edennyt jo 28 kiloon. Rakastaa syödä pihlajanmarjoja ja nurmikkoa.