Takaisin kehiin

On taas aika aktivoitua. Kertoa hömppää ja asiaa Satumaisen elämän arkipäivästä.

Olin hetkisen kirjoittamatta mitään, koska minulla ei ollut yhtään mitään sanottavaa. Arki rullaa tavallista erittäin mielenkiintoista rataa yhdessä ihanien ihmisten kanssa. Lähes jokaista päivääni rikastuttavat uudet tuttavuudet ja vanhat ystävyydet.

Olen oppinut paljon uutta, pitänyt kiinni hyvistä vanhoista tavoistani ja ehkä tärkeimpänä oppinut entistä enemmän olemaan rennosti. Lähtenyt hyvällä omallatunnolla tanssimaan, nukkunut pitempiä päiväunia, nautiskellut kokonaisista vapaapäivistä, lenkkeillyt ystävien kanssa, käynyt asiakkaana spinningissä (no okei 3 kertaa, mutta kuitenkin)...tehnyt tavallisia asioita ja huomannut kuinka paljon enemmän energiaa ja ennenkaikkea kykyä luoda uutta on antanut se että on vaan tehnyt vähän vähemmän.

Hikisesti yhdessä harrastaen :D

Vajaan vuoden kestänyt koulu on ohi. En voisi olla tyytyväisempi oppimiini asioihin ja ehkä eniten uusien näkökulmien löytymistä vanhoihin asioihin. Myös valtava jano oppia lisää on läsnä, Mielenkiintoista oli että jatko-opiskelun suuntaviivat muuttuivat täysin kouluvuoden aikana. Tajusin ettei minun ole mitään järkeä opiskella sitä minkä minä jo osaan vaan ottaa haltuun alue mikä selkeästi kaipaa lisäoppia. Jatkan opintojani psyykkisen valmennuksen parissa elokuussa.

Jumppamaailmassa tapahtuu motivoivia asioita. Pientä luopumista konseptituntien osalta ja omien tuntien luomista, olen innoissani, malttamaton ja täynnä ideoita. Kuitenkin pala kerrallaan, tunti kerrallaan. Tuntuu erittäin luontevalta jatkolta ehkä hieman vähentää omia ohjauksia ja luoda sen sijaan uutta materiaalia ohjaajille.

Onskun kanssa on kiva patsastella patiolla.

Huomenna suuntaan Volvon nokan kohti Vuokattia. Edessä uuden jumppatunnin haltuunotto. JA sitä koskee seuraava blogipostaukseni ensi viikolla.

Aurinkoisia ajatuksia toivottelee Satu