Tampere ja LM jatkarit

MIKÄ JATKOKOULUTUS?

Lisensoituna Lesmills ohjaajana olen sitoutunut käymään päivittämässä osaamistani jatkoukoulutuksilla vähintään 2 x vuosi. Koska lijireperttuaarini on suht iso on jatkarikaupunki Helsinki, Tampere tai Oulu. Valintaan vaikuttavat aikataulut sekä kouluttajat. Tälläkertaa paikaksi valikoitui lempparikaupunkini Tampere.

Lajeina BODYBALANCE, BODYVIVE, BODYPUMP, BODYCOMBAT sekä BODYATTACK. Kaksi ohjaamaani lajia jöi puuttumaan ja näihin perehdytään maaliskuussa. Kunkin lajin jatkoilla tehdään läpi uusin ohjelma sekä joku siihen liittyvä teoria. Tämän sunnuntain oma ahaa-hetkeni oli suosikkikouluttajani Arja Vanhasen ohjaamat BODYBALANCE sekä BODYVIVE tunnit. Sain valtavasti uutta perspektiiviä ja eväitä omaan ohjaamiseeni. Pyrin ennen jatkokoulutuksia opettelemaan uudet ohjelmat (minulle on sydämmenasia lanseeerata mahdollisimman pikaisesti uudet ohjelmat jumppareilleni) Nyt olinkin jo ehtinyt lanssata balancea lukuunottamatta kaikki. Koen helpommaksi tällätapaa kysyä ja oppia uutta jatkokoulutuksista.

Koulutus on myös loistava hetki vaihtaa kuulumisia ohjaajakolleegoiden kanssa sekä käydä läpi mieltä askarruttavia asioita yhdessä.

LÄHDETÄÄN N.Y.T

Tälläkertaa matkustimme yhdessä kolleegani Saran kanssa. Lauantai aamu alkoi yhteisellä BODYPUMP 104 lanseerauklsella kotisalilla, jatkona 30 minuutin versiot uudesta BODYSTEP & BODYATTACK ohjelmista. Pikasuihku, takeaway kahvi ja Volvon nokka kohti Tamperetta. Ennen matkaa olimme käynet huolellisesti läpi tiimivaatteet ja tehneet muutenkin pienen matkasuunnitelman. Eka pitstoppi olikin jo Varkaudessa ruokatankkauksella, kanaa ja bataattiranuja, ihan ok eväs. Tarinan edetessä tulette huomaamaan näiden kahden jumpparin ruokavalion sisältävän muutakin kuin maitorahkaa ja tonnikalaa. #Toim.huomautus: törmäsin TAAS perjantai illan pikkujouluuissa oletukseen ettei ruokavaliooni voi kuulua kuin megaterveelliistä superfoodia..näin punaista#

Matka oli pitkä ja tie pimeä. Matkaa vauhditti aivan loistava uusi radiokanava HITMIX!! Löysimme kivoja spinubiisejä ja laulu raikasi. Pari pikkupysähdystä teimme karkkivaraston täydennykseen ja kahvin hakuun.

TAMPERE

Majoituimme Hotelli Ilvekseen. Tampere on minulle todella tuttu kaupunki ja Ilves hotelli ihan oma lemppari. Olo oli totaalisen ryytynyt ja väsynyt. Korkkasimme ja kilistelimme Ginger Joet ja lähdimme etsimään Must to Eat BURGER KINGiä!! (Ihana kun saamme ks. ravintolan myös Joensuuhun) Mukava iltamättö, vähän namuja ja masun viereen nukkumaan odottelmaan sunnuntai aamun hotelli aamupalaa ja jatkaripäivää. Hotelli huoneemme oli krs. 14, näkymä kaupungille oli valtavan kaunis.

8 tuntia unta ja aamupalalle. Jatkaripaikamme oli keskustassa sijaitseva aivan uusi kuntosali. Hienoa ja kiiltävää, miinuspuolena kahvi-ja lisäravinne automaatti puuttuivat kokonaan, pukuhuone tilat olivat todella pienet ja jumppasalin muovimatto hiton liukas. Muuten kaikki vallan hyvin.

JUMPATAAN

Aamu alkoi BODYBALANCE kehonhuolto tunnilla mikä todellakin tuli tarpeeseen. Automatka ja hotellin sänky olivat jumittaneet kropan niin että avaava tunti oli pelastus. Kävimme teoriassa läpi tiettjä liikesarjoja ja tunnelmoimme uutta ohjelmaa. Seuraavana BODYVIVE, ihana kokonaisuus sykettä nostattavaa askellustaja lihaskuntoa. Uuden ohjelman kanssa minulla oli valtava luomisen tuska johon todellakin sain helpotusta kun näin kouluttajan vedon. Tunnin sisältörakenne on uudstunut niin paljon että myös ohjaustyyliin täytyy löytää uusi kulma. BODYPUMp ja BODYCOMBAT menivät ihan omina treeneinään, tälläkertaa en teoriaosuuksista saanut juurikaan mitään relevanttia irti. Päivän päätti rakkasulajini BODYATTACK, mikä jumpattiin läpi aika heikolla energia tasolla koska päivän ruokailuna olivat hedelmät, riisikakut ja smoothie. Kivat tunnit ja kova odotus päästä omalla porukalla tekemään lisää. Päivä oli huippukiva ja on spessua päästä jumppaamaan toisen ohjausksessa, voi keskittyä täysin fiilistelyyn.

RUOKAA JA LEPOA

Alkuperäinen suunnitelma Sushi ravintolasta muuttui ihan perinteiseen Pizza Rax buffaan. Nälkä oli VALTAVA ja tarve saada rasvaa ja suolaa. Poikkesimme matkalla karkkikauppaan hakemaan jättisäkin irttareita illaniloksi. Pizzaa ja jäätelöä maha täynnä vyöryimme hotellille, suihku, pyjama ja raatona sängyn päälle telkkarijuttuihin. Yöelämä ei kiinnostanut yhtään. Uni voitti jo kympiltä. Kotimatka koittaisi suht varhain maanatai aamuna joten pitkät yöunet olivat erittäin tervetulleet.Maanatai aamuna maha täyteen hotelli aamiaisella ja kasin maissa auton nokka kohti Joensuuta. Matkamusiikkina harkkasimme illan vetoja varten koreoita. Illalla parhautta oli päästä omaan saliin vetelemään uusien ohjelmien jumppaptripla. Olo oli todella energinen ja levännyt ja koska kaloreitakin oli tankattu reippaasti yli kulutuksen hypyt lensivät todellakin korkeuksiin.

JOULUNODOTUSTA

Vihkoviikot ovat melkein nyt selätetty ja blogikin alkaa taas toimia normaaliin viikko tahtiin.Itsenäisyyspäivää juhlin jumppamaratoonia ohjaillen sekä perheen kanssa ulkoillen. Tuleva viikonloppu istutaan taasen tiukasti koulunpenkissä ja opitaan uusia liikunt asioita. Meidän kouluporukka on ihan paras joten kovasti jo odotusta täynnä mitä kaikille kuuluu kuukauden omatoimi opiskelun jälkeen. Jumppaa hullun lailla mutta ensi viikolle otan aikaa laittaa joulun meille ja aloittaa joululeivonnaiset. Näistä lisää seuraavissa postauksissa.

Onskulla ja miulla oli kauhea ikävä meitä <3

Liikkukaa ja muistakaa herkutella, tekee hyvää keholle ja mielelle!!