Uusi parisuhde Polarin kanssa

Keskiviikko ilta, se tuli!! Polar, uusi läheinen parisuhde. Sykekello ja elämän stalkkeri. Jari auttoi, saatin laitettua ohjelma puhelimeen, kello latauksen jälkeen ranteeseen ja syötettyä kaikki harrastamani lajit kelloon, kauheen kätevää. Tykkään kun on noi LESMILLSit eritelty. Tästä tämä lähtee, projekti liiku, syö ja nauti :D

Miksi; Liikun PALJON, nukun sopivan vähän ja syön melko terveellisesti....mutta kohtaako liikunta, lepo ja kalorit, ei mitän hajua koska en ole ikinä mittaillut kulutuksiani. Syketreenini on melko yksipuolista, helpottaisiko sykkeen seuranta tekemään kestävyystreenit järkevästi sykealueita vaihdellen, KYLLÄ. Mitä kertoo päivän / viikon liikuntasaldo..no se selviää. Tässä tarinassa pureudutaan ensimmäiseen päivääni kelloystäväni kanssa.

Päivän liikuntaplääni:

Aamupäivä:8:00 SPINNING, raskas / 8:40 BODYBALANCE kevyt / 9:45 salille, olkapäät voima +tehotreeni n. 45min.

Ilta: 16:30 SPINING raskas, 17:10 BODYVIVE45, keskiraskas syke + lihaskunto, 18:40 ROCKSPINN,,hullun raskas.

Aamulla näen nukkuneeni 5h 49 minuuttia. Ihan ok, olen siis ollut aina lyhytuninen. 7:55 istun Keiserin päälle valmiina aloittamaan ekan spinutykityksen, lyhyen 30 minuuttisen hadrcore musiikki treenin. Sain lajin säädettyä ja välillä kerkesin katsoa kelloa ja omaa sykettä. Sitten paidan vaihto ja balance, loppuun oma olkapäätreeni.

Kotona 11:20 kello tärisee ranteessa..päivän aktiivisuus suoritettu (ammattiurheilija status) WTF..melko tylsää. No jännä nähdä mitkä on prossat kun Keiserin poljin pysähtyy 19:30....kahvia koneeseen---tarina jatkuu myöhemmin.

Illan jumppahumpat paketissa. Pikkulisä extrana ystävän kanssa kehitettiin kelkkahaastettamme (tästä lisää myöhemmin)

90 kiloo + 45 kiloo kelkkaa..ihan kamalaa!!

Täräytin päivän setin puhelimeen ja tuloksena aktiivisuus 290%. Hmm..mielenkiintoista. Torstai on tiukka päivä koska pyöräilyä on niin paljon..odotan innoissani huomisia tuloksia koska taas on erityyppinen liikunta kattaus tulossa.

Jos haluat polttaa oikeasti rasvaa tuu BODYVIVE tunnille!!
ROCK SPINU vedetään korkeilla käyrillä.
Päivän humppakattaus...hirmu kiva päivä <3

Semmonen kellopäivä..suhteemme jatkuu ja varmasti aiheeseen palataan myöhemminkin. Nyt käkätintä kohti kasa riisiä ja tonnikalaa ja sohvan nurkkaan pötköilemään :) Kalreita kulunut tähän mennessä 2800..syön paljon mutta pitää syödä vieläkin enemmän!!