Uusi Vuosi, Sama Minä

Onnellista Vuotta 2018!! Tuntuu samalta kuin viime vuonna. Mukava määrä lihaskipuja vuodenvaihteen jumppaövereistä, joulun mässyt on kulutettu pois koska olo on muutenkin vallan ok.

Uuden Vuoden Lupaukset

En tee. En lupaa yhtään mitään muuta kuin olla samanlainen kuin tähänkin asti. Mutta suunnittelen. Suunnitelma 1 on ajankäytön tehokkaampi organisointi. Päiväohjelman kalenterointi.

Jumppalukkarini muuttui vain vähän, mutta sopivasti säännölliseen kuntosalitreeniin 3 x vko. Alkaa huomenna! Maastavedoilla...isoilla painoilla :D

Blogipäivä on tiistai, aina tiistai aamuspinun ja pumpin jälkeisellä päiväkahvilla viimeistelen viikon aikana suunnittelemani tarinat. Lisää tarinaa ruuasta ja rutuista. Ja sopivasti treeneistä...vähän eli sopivasti.

Kitee..lisää, paljon lisää. Äiti, Kitee Ystävät ja Hutsin uusitut portaat sekä Vespelin ihana kuntosali, ainakin kerran kuussa. Baariin...ehkä...Arttu Wiskari on keikalla Karhussa helmikuussa, tämä ei ole mainos, tämä on toteamus.

Nettisivut; Yritykseni nettisivujen valmistuminen helmikuun loppuun mennessä. Iso työ mutta kannattava.

Ihmisvaate elämä: kyllä kiitos. Ulos syömään ja jotakin liikunnana ulkopuolista elämää ainakin kerran kuussa. Tekee niin hyvää keholle ja mielelle. Ja jotenkin olen alkanut viihtyä farkuissa...outoa :)

Dietti tai tipaton: EI! Mietin pienen dietin pitämistä nyt tammikuussa, mutta ei. Ei vaan huvita eikä tarvitse. Olo on hyvä näin ja kun ei liikaa itseään dietille buustaa vaan NORMAALIIN elämään ruuan suheen (liikunnassa nyt kuitenkin tulee överit) niin uskon että keho ja mieli pysyvät vallan balanssissa. Toki karkkipäivä voisi olla vain kerran viikossa..koska joulun suklaamässyt ovat vieläkin tuoreessa muistissa. Punaviinistä en luovu, se tekee pieninä annoksina sillon tällöin hyvää sydämmelle.

Koulu: on ihan parasta!! Meillä on mahtava ryhmähenki ja odotan luokkakavereiden tapaamista ihan yhtä paljon kuin uuden oppimista.Lisäopintoina otin syksyyn Ravintovalmennuksen. Koulutusorganisaation tyyli puhua ravinnosta on itselleni sopiva, tieteellisiin tuloksiin ja tavalliseen ruokaan pohjautuva ravintomaailma. Haluan tuoda asiakkailleni mahdollisimmaan helpon ja edullisen tavan elää terveellistä arkea. Jokaiseen lisäravinteeseen täytyy olla vahva perustelu ja vahva tieteellinen näyttö tuotteen tärkeydestä. Ravinteisiin saa kyllä rahaa palamaan ihan pohjattomasti, mutta lienee syytä tarkastella voisiko samalla rahalla käydä vaikka leffassa ja ulkona syömässä :) Kouluun liitteyn kaikki muu on opittavissa, mutta voi elämä sitä latinan kieltä....

Näillä eväillä tähän vuoteen. Ihana arki alkakoon, itsellä se alkaa spinning tunnilla :)

Tällä fiiliksellä!!!