hiihtoloma

Hiihtoloma!

Heipparallaa, tässä taas koitan esittää aktiivista kirjoittelijaa! Kamalasti taas kaikkea tapahtunu, aloittanu autokoulun joka on sika jännää ja ressaavaa, ensimmäinen ajotuntikin ollu jo! Peukkuja tarvitaan sen suorittamiseen kyllä monin mitoin!

Nyt oon täällä kommerniemessä mökkeilemässä perheen kanssa kauan odotetun hiihtoloman kunniaksi! Upeeta että koko konkkaronkalla lomaa nyt. Tumppi nyt harmiksi jäi kotiin kun hällä on töitä, mutta ensikerralla sitten kun ei tää viimoseksi kerraksi jää todellakaan! Tääkin jo ties kuinka mones kerta. 


Mökissä on kaksi saunaa, kaksi makkaria, keittiö, kaksi terassia, ruokailutila ja ihana takallinen olkkari telkkuineen. Sitä tosin harvemmin tulee töllöteltyä kun täällä sitä tuppaa aina ulkoilemaan huomaamattaankin. Sauna on päärakennuksessa sähköllä toimiva, josta on ikkunanäkymä omaan rantaan ja järvelle, joka nyt tosin on vahvassa jäässä, eli ainakin hiihdon kannalta hyvä juttu. Toinen terassi sijoittuu sisäsaunan läheisyyteen josta on vaivatonta siirtyä vilvoittelemaan verannalle. Rannassa oleva puulämmitteinen sauna on näin talvella pienemmässä käytössä mutta eiköhän sitäkin tule käytettyä tällä lähes viikon reissulla. Saunasta lyhyt matka laiturin tai hiekkarannan kautta järveen pulikoimaan, tätä minä henkilökohtaisesti harrastan ainoastaan kesällä! Rantasaunarakennuksessa on myös kodikas virkistymistila jossa voi istuskella katto pään päällä. Olohuoneesta on pääsy kuistille jossa voi suuren ruokailuryhmän ansiosta viettää rauhallisia ruokailuhetkiä lämpimällä säällä!


Matkaa mökille kertyy 4 tunnin verran, eli noin 312 kilometrin ajoon saa valmistautua lähtöpäivänä. Pysähdyimme jo tunnin jälkeen suunitellusti Lahteen isovanhemmilleni jossa söimme runsaan aamiaisen sillä kotona lähtötohinassa se ei ole ollenkaan nautittavaa. Matka sujui parilla pikapysähdyksellä tuon jälkeen, oli ihana tunne saapua mökille pitkän istumisen jälkeen


Pyrin kirjoittamaan viimeistään lomanjälkeen fiilistelyitä ja lisäämään kuvia! Jos kiinnostus sallii, kirjoittelen jokaisena päivänä!