So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

hiihtoloma

Hiihtoloma päivä 2!


Tää päivä on ollu upea. Ulkona menty pitkät pätkät järven jäällä. Noin 10 astetta pakkasta mittaritkin näytti, joka sitten lauhtui päivää kohti. Ilma oli mitä upein, ja aurinkoa kyllä imi itteensä kernaasti.


Miro juoksi ittensä aivan puhki ja oma fiiliksenikin oli pikkusen sitä luokkaa että olis raitista ilmaa saanut normaalia enemmän. 


Ruoan laitto oli ihanaa, laitettiin poron ulkofileet ja juurekset uuniin, lisäks paistettiin perunoita ja väännettiin lihan liemestä kastike. Ilman kermaa tosin mutta sekin korvattiin voilla! Jälkkäriksi oli edellisenä päivänä pakkaseen laitettua jäädykettä joka oli ihan mielettömän hyvää! 


Eikä se hupi vielä loppunut! Ruoka lagauksen jälkeen syvennyttiin äiteen kanssa matikkaa tekemään. Sitä me jaksettiin tunninverran, eihän sitä nyt lomalla enempää! Pimeän laskeutuessa värit pääsivät oikeuksiinsa. Aurinko maalas taivaan upeisiin sävyihin viimesillä säteillään!

Iltaisen ulkoilun päätteeksi sauna olikin paikallaan. Löylyt viskottuamme siirryttin taas rauhassa odottelemaan unille menoa! Huomenna mahdollinen reissu Savonlinnaan kutkuttaa mielessä. Kyllä siinä kaupungissa se veto kumminkin jonkinmoinen on! Ei ne kaupat siis ollenkaan vaan kaupunki...