So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

Hiihtoloma päivä 3

Tää päivä oli vähän vaisumpi kun edellinen, mutta et se siitä huonoa tehnyt! Runsaan aamupalan jälkeen ulkoiltiin jälleen pitkät pätkät. 

Puoliltapäivin liikahdettiin Savonlinnan keskustaan vähän shoppailemaan! Oli hauska lähteä, vuotuisesta vierailusta on tekeytynyt vahva tapa. Kesäisin vietetään aikaa rannassa torilla, ja talvisin sitten enemmän sisätiloissa! Käytiin vanhaan tapaan Caperossa, joka on maailman paras ravintola, ei eipäilystäkään. Toiminut Savonlinnassa vuodesta 1983. Se on juuri vaihtanut täysin uusiin ja suurempiin toimitiloihin. 32 vuotta on suomen ravintolakulttuurille suuri. Sillä laadulla mitä ravintolasta saa, ei kyllä ihmettelekkään miksi on niin menstynyt. Upea asiakaspalvelu ja mitä maittavin ruoka. Lisäksi uuden modernit toimitilat. Mitä muuta enään tarvitsee. Siellä vetäsin Feta, Sipuli, Rucola lätyn! Nam.

Päivän päätteeksi kauppareissujen jälkeen palattiin möksälle, ja ulkoiltiin. Taivas antoi taas itsensä näkyä ja esittäytyi taas edukseen upeissa väriessä.


Tästä painutaan pian saunaan ja herkuttelemaan leffan pariin. Aivot on niin narikassa kun lomalla pitää ollakkin. Upea olo!