kesä

KESÄ!

Tavoitteellista aikaa

Vihdoin lämpö on tavoittanut meidätkin täällä pohjolassa vaikka kevät hieman pelottelikin runsailla lumikuuroillaan. Myös arjessa tapahtuu suuria muutoksia, nimittäin ensimmäinen lukuvuoteni Humanistisessa ammattikorkeakoulussa on ohi, ja olen taas hieman lähempänä Yhteisöpedagogin titteliä.

Ensimmäinen vuosi ammattikorkeakoulussa oli yllättävä. Pääsin osaksi kokonaisuuksia, joita en suoraan sanottuna osannut odottaa ollenkaan. Tämä omalla tavallaan avarsi näkemyksiä yllättävän paljon, ja kannusti entistä tehokkaammin pyrkimään työelämään niin pian kuin mahdollista. 

Päätinkin tätä tavoitetta tehostaakseni opiskellla koko kesän. Otin kolmelle kuuakudelle kolme kurssia suorittaakseni, jotka tuottavat yhteensä 15 opintopistettä. Näistä 10 suoritan työharjoittelun muodossa nuorten mielenterveys seura Yeesi ry :ssä. 5 opintopistettä suoritan taas itsenäisesti opiskellen. Kirjasto tulee siis hyvin pitkälti olemaan toinen kotini.

Lukuvuosi oli hulppeaa lopettaa toiminnallisten menetelmien kurssin osana olevaan melontapäivään. En aluksi ajatellut nauttivani alkuunkan toiminnallisten menetelmien kurssista, mutta melontapäivä yllätti minut erittäin positiivisesti. Tästä sain haasteita jälleen hieman keventämään ennakkoluulojani ja suhtautumistani. Kävimme myös vaihto-oppilasryhmämme ja parin tutor oppilaan kanssa Porvoossa.

Vaihto-oppilaat tykkäsivät Porvoosta. Lisäksi päivä oli mitä mainioin!
Porvoon vanhan kaupungin yksityiskohdat ovat vertaansa vailla.

Tavoitteina kesälle opintojen edistämisen ohella on keskittyä tarkemmin myös elämäntapoihin. Ruokavalion kevennys sekä niin liikunnan kuin unen lisääminen ovat näistä ehkä keskeisimpiä. Kesä menee rennommin kun on kevyt olo myös fyysisesti. Pyrin myös päivittämään blogiani useammin, valokuvapainotteinen sisältö

Onko sinulla kesäsuunnitelmia? Kiitos mielenkiinnosta!