So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

tyyli

Kesä tulee - Mitä puen päälle?

Juttuna simppelit collegepaidat

Paketti tuli postiin - jes! Ensiaskel kohti kesävaatekaappia. Tähän asti vaatekokonaisuudet osaltani on pyörinyt kauluspaitojen ja neuleiden ympärillä. Nyt alkukeväästä silmääni ja tätä kautta myös ostoskoriini on hyvin paljon sattuneet siistin simppelit ja mukavan näköiset collegepaidat. 

Collegepaidat menee yllättävän mukavasti kauluspaidan kanssa yksiin. Lisäksi niitän voi mukavasti käyttää myös normaalin t-paidan kanssa jolloin asukokonaisuus kevenee. 

Nyt uudet Benettonin, Homeboundin ja Petrol Idustriesin collegepaidat pääsivät lisävahvistuksena vaatekaappiini. Klassisia harmaan värisiä collegeja kaapistani löytyy jo kaksi, jotenka nämä uudet paidat edustavat toista värimaailmaa. Josko väripaljetti vielä tästäkin tulevaisuudessa kasvaisi!

Pienet kaktukset ovat jännät. Varsinkin takin kanssa college esiintyy mukavasti.

Petrol Industriesin paita on todella mielenkiintoinen. Toistuva, pieni kuvio viehättää silmää todella paljon monessa tapauksessa.

United Colors of Benettonin paidasta sen verran, että S kokoonsa nähden se on hyvin piukka. Lisäksi resorit hihojen päissä ovat yllättävän löysät.

Yksinkertaisuudessaan siisti Benettonin paita tuli kyseeseen värinsä takia. Syvä sininen juttelee mukavasti hyvin monen muun värin kanssa.

Paidan materiaali miellyttää - sisältä hyvin pehmeä täyspuuvillainen college on helppohoitoinen!

Kirkkaan punainen HOMEBOUND:n college löytyi sattumalta Hyvinkään Carlingsilta. Päädyin hankkimaan sen kirkkaan ja erilaisen ulkoasunsa takia. Saa nähdä miten paita istuu arkikäytössä!

Pidän klassisista lippalakeista. Tosin joukkueista, joita niissä useinkin esiintyy, minulla ei ole harmainta aavistusta - miten originaalia.

Lippikset osoittakoot optimistisuuttani auroinkoisen kesän suhteen - nyt löytyy myös punainen New Eran baseball lippis sinisen kaverina.

Oli ihan mukavaa tehdä ensimmäinen tyylipainotteinen kirjoitus. Mitä mieltä olet? Jätä toki kommenttia ja kiitos mielenkiinnosta!