So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

lajikokeilut

Lajikokeiluja - FRISBEEGOLF

Uudenlaisia onnistumisen kokemuksia

Puhumme aiemmin päivällä luokkakaverini kanssa että olisi kiva käydä frisbeegolfaamassa. En ollut koskaan aiemmin kokeillut, tai edes kokenut vetoa kokeilla sitä. Kuitenkin hyvin pian koulusta pääsemisen jälkeen lähdimme Hyvinkäällä sijaitsevaan Sahanmäki DiscGolfParkiin. 

Kaverillani oli nelijä kiekkoa, joita sain lainata. Lähdimmekin oikopäätä suorittamaan rataa ensimmäiseltä väylältä. Kaikenkaikkiaan radalla on 19 väylää, jotka olivat kaikki hyvin erilaisia. Kokonaisvaltaisesti hyvin metsäinen rata tarjosi hyvin haasteita niin lyhyillä, noin 70 metriä pitkillä väylillä kuin pidemmänkin matkan, jopa 150 metrin väylillä. 

Jos golfausta miettii liikunnan kannalta, niin keskimäärin kävellessä 100 metriä kertaa 19 on aika runsas määrä! Lisäksi frisbeen heittäminen aktivoi aivan uusia lihaksia!

Lähden ehdottomasti uudestaan. Täysin uuden jutun kokeilemisesta tuleva fiilis on aivan uskomattoman hyvä. Näin aluksi yhdellä "driver" frisbeellä pystyy radan suorittamaan ihan hyvin. Ken tietää, jos tulevaisuudessa innostuukin niin paljon että tulee tarvitsemaan täyden setin erilaisia frisbeitä. Niitä kun on aikamoinen määrä erilaisia eri pituuksille ja ympäristöille. 

Oletko koskaan kokeillut frisbeegolfia? Kiitos mielenkiinnosta!