So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

kesä

NYT HELPOTTAA!

Aika pyyhkiä blogista tomut päältä ja vähän päivittää, mitä kaikkea tähän kesään onkaan mahtunut!

Kyllä, täällä olen vielä, vaikka siltä ei olekaan aivan tuntunut. Blogin päivittäminen ei ole ihan ehtinyt mukaan kesän avaruussukkulan lailla kiitävään vauhtiin, kaikenmoista on tapahtunut! Tässä vähän kohokohtia, joista koetan koota myös erillisiä postauksia lähiaikoina. Myös Thomas on koonnut blogiinsa oman fiiliksensä kesän riennoista, käyhän lukemassa sieltäkin!

Toukokuun kesästartti Pargaan!

Vietettiin toukokuun alussa, Thomaksen synttäreiden aikaan viikko Pargassa, Kreikassa. Paikka oli täysin uusi, en ollut koskaan käynyt Kreikassa. Thomas oli käynyt kahdestikin aiemmin, mutta Parga paikana oli hänellekin uusi. Ihanan intiimi, kodikas ja lämmin paikka hemmotteli kymmenillä merenrantaravintoloillaan ja kahviloillaan sekä rennon välimerellisellä kulttuurillaan. Kuvia ja kokemuksia on miljoona, ja niistä täytyy tehdä täysin oma postauksensa!

Me muutettiin Helsinkiin!

Paritalo, oma piha, kaksi kerrosta ja sauna! Parempaa en voisi toivoa asumukselta. Hyvinkää sai jäädä ja Laajasalo on upea paikka. Muutettiin tänne 1.6. ja ollaan paiskittu hommia siitä asti, koska asunto on ollut pintaremontin tarpeessa. Tähän projektiin onkin saanut kulumaan erittäin paljon aikaa. Kahdesta makuuhuoneesta tapettien vaihto ja maalaaminen, plus koko yläkertaan uuden lattian asentaminen on ollut kyllä todella työlästä. Thomas on ahertanut niiden parissa todella pitkät pätkät. Nyt on juuri valmistumassa uusi terassikivetys pihalle, ja eikun vaan kesäjuhlia odottelemaan!

Thomas myös valmistui tässä kesän aikana Projektitoiminnan johtamisen tradenomiksi saatuaan opinnäytetyönsä valmiiksi, olen ylepä! Lisäksi omat kesäkurssit 10 opintopisteen edestä ovat olleet työn alla. Näistä toisen sain eilen valmiiksi, olo on erinomainen! 

Viikonloppuna lähdetään vanhempieni vuokramökille Kommerniemeen, jossa oleme viettäneet monet kesät. Viime kesän mökkipostauksen Kommerniemestä voi lukea tästä.

Mitä vielä odotan...

Tältä kesältä on kokematta vielä Flow Festival Helsinki 2018. Elokuun puolessa välissä pidettävä festivaali lukeutui viime kesän kohokohtiini, jolloin vierailin siellä ensimmäistä kertaa. Fiilis oli niin hyvä, että ostin täksi vuodeksi kolmen päivän liput. Festareilla tapaa aina paljon kavereita, ja saa nauttia urbaanista ympäristöstä ja Helsingin kesästä! Viimevuoden fiiliksiä voi lukea tästä postauksesta.

Toisen kesäkurssin tehtävät painavat vielä päälle, mutta olen päättänyt niistä suoriutua. Lisäksi heinäkuun lopussa menen vielä töihin, ja toivottavasti jatkan elokuullekin.

Palaan näihin aiheisiin vielä yksityiskohtaisemmilla postauksilla. Mukavaa kesää!