julkistustilaisuus

Oodi vapaudelle - malja satavuotiaalle Suomelle ja sen naisille

Lämpöä, uusia kohtaamisia sekä Suomen itsenäisyyden juhlallisuuden tuntua!

Vietin erään kauniin ja tyynen illan Helsingissä, ravintola Salutorgetissa vähintään yhtä kauniissa tilaisuudessa. Oodi vapaudelle -kuohuviinin julkistustilaisuus keräsi yhteen kirjavan joukon mielenkiinnolla odottavia ihmisiä.

So-Up blogiyhteisön kautta tuttu toimittaja Mia oli minut ystävällisesti kutsunut tilaisuuteen seuralaisekseen, on sanottavat että kokemus oli unohtumaton. 

Tunnelman pystyi aistimaan oitis astuttuaan sisään kauniisti somistettuun tilaan, jonka kruunasi Katri Niskasen suunnittelemat hyvin kauniit juhlapuvut lämminhenkisen tilan ikkunoilla. 


Social Winesin kaupallinen johtaja Liisa Tirronen kuvasi tilaisuuden alussa pitämässään puheessa kauniisti Oodi vapaudelle -viinin ja sen ilmeen kehityksen tunteiden täyttämää kulkua aina alku metreistä maaliviivalle asti.

Tämän viinin matkan takana ei ole massiivista markkinointiverkostoa vaan pienen ryhmän lämmin, ja merkityksellinen kädenjälki.

Liisa Tirronen toivottaa vieraat tervetulleiksi ja kuvaa viinin kehityksen matkaa tilaisuuden alussa.

Viiniä monen lajin purtavien kanssa maistellessa, makuun tekeytyi oitis tietty suhde. Juoman maku erottui selvästi niin makean kuin suolaisen purtavan kanssa, ja nautittavuus säilyi myös ilman suupalaa. Viinin voisikin luokitella erinomaiseksi seurustelujuomaksi sen tasapainoisuuden takia. Se antaa tilaa laajalle skaalalle makuja, eikä peitä valtaa liikaa alaa makunystyröiltä. Kuivan kuplivan ystävänä voin sanoa että tämä viini istui hyvin mukavasti suuhun.

Suolaisia makupaloja kera tuoreen viinin
Makeat suupalat eivät jääneet kakkoseksi

Pullon ulkomuoto etiketteineen puhuttelee ainakin omaa henkilökohtaista silmää. Katrin kynän ja siveltimen jälki on ajaton, ja hyvin simppeli. Visuaalisia yksityiskohtia sivusi myös Liisa puheessaan.

Yleisesti on sanottava että tilaisuus vetosi minuun erityisesti. Yhteisen asian takia kokoontuneet ihmiset loivat ympärilleen lämpimän ilmapiirin. Uusia kohtaamisia syntyi ja tietoisuutta niin muodin, kuin sen takana olevista ihmisistä tuli rikastettua.

Tämänlaisia postauksia blogissani tulee varmasti jatkossa näkymään!

Millaisista tilaisuuksista itse pidät? Jätä kommenttisi kernaasti tekstin yhteyteen. Kiitos kun luit!