So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

opiskelijaelämää

Työmyyrän turinoita

Inspiraatio tehdä.

En olisi uskonut että sairaana maatessani asiat voisivat mennä oikeasti eteenpäin. Aiemmin laittamani työhakemukset tuottivat hedelmää juuri sillä viikolla, kun olin poissa pelistä.

Onneksi ennen sairastumista fiilis oli jo vahvasti sellainen että oikeasti haluaisin tehdä töitä koulun ohella. Ja ylipäänsä pohdinta siitä että on erinomaista, että minulla on mahdollisuus koulun oheen asettaa myös töitä - jos niitä jostain ensin saisi!

Keskiviikkona olin työhaastattelussa paikkaan, jonne olin tasan viikko sitten laittanut hakemuksen. Oli erinomaista, että kutsu tuli pian, ja pääsin jännityksellä odottamaan tuloksia loppuviikoksi. Paikkakin on sellainen, joka toden totta olisi mieleen niin yleiseltä ilmapiiriltään, kuin työaikamahdollisuuksiltaankin. Toivottavasti saan kertoa mahdollisimman hyvistä uutisista pian!

Tiistaina sain solmittua keikkasopimuksen myös MLL:n keskustoimistoon, jossa olen ollut opintojen kautta harjoittelujaksoilla. Siviilipalvelusjaksoni suoritin myös siellä. Lisäksi olen toiminut IT tukena talossa. Olin positiivisesti yllättynyt kutsusta jonka sain heiltä, talossa on mahtavaa olla apuna.

Rahan ansaitseminen, tekeminen ja kokemuksen kartuttaminen inspiroi tällä hetkellä suunnattomasti. Tahdon oikeasti opintojen ohessa tienata. Se on vain opiskelijalle paikoin tehty hieman hankalaksi, saa olla oikeasti kädet mullassa mikäli tuloksia oikeasti tahtoo saada.

Teetkö itse töitä opintojen ohella tai toisinpäin? Millaisia kokemuksia sinulla siitä on? Kiitos mielenkiinnosta!