So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

sisustaminen

Uutta ilmettä kotiin

Pienistä yksityiskohdista yllättävän paljon

Muutosta lähtien typötyhjät seinät saivat tekstuuria kantaakseen kun sisustusjulisteet Deseniosta vihdoin saapuivat! Tuskaisen valinnanvaikeuden jälkeen saimme kuin saimmekin kolme molempia miellyttävää kappaletta koristamaan olohuonetta.

Olohuoneen näkyvin seinä sai vaatteekseen marble -kuosisen, kauniin kirjasin merkin!

Tuntui hyvältä idealta aloittaa seinien kirjavoittaminen olohuoneesta. Saamme tottua näihin ensimmäisen tilauksen kappaleisiin, ja sitä kautta insipraatio toivottavasti kasvaa sisustamaan näillä myös muita huoneita. Julisteiden oheen on erikseen tilattava halutessaan kehykset, ne kuitenkin haimme Jyskistä, ja ne sopivat kehystämään teoksia aivan yhtä hyvin kuin Desenion oman valikoiman kehykset.

Yleiskuvaa olohuoneen näkyvimmän seinän taulusta.

Hieman pienemmän alan huomiosta ottava seinä sohvan takana sai kaksi taulua. Sinisen sävyt ja taulujen tunnelma sopii mukavasti puukuosivoittoiseen kokonaisuuteen!

Sininen tuo mukavan sävy lisän tunnelmaan.
Taulujen yhteisväri ei voisi istua paremmin puu parkettiin!

Äitini serkku, Virpi Lehto on maalannut yhden sinille laitetuista tauluista. Teos miellytti silmää lähellä ikkunaa, ruokailuryhmän takana. Teos miellyttää värimaailmaltaan paljon.

Virpin teoksen värit ovat näyttävät.

Desenio saa ehdottomat suositukseni tilojen ilmeen somistajana. Valinnanvaraa riittää rajattomasti, ja jokaisen makuun löytyy jotakin. Tämä tilaus ei tosiaankaan jää viimeiseksi! Jatkoa tälle siis seuraa.

Pidätkö itse sisustuksesta ja millaiset elementit tai värit miellyttävät? Kiitos mielenkiinnosta!