So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

ruoka

Vappubrunssi Obelixissa

Monipuolinen, tuore ja maistuva

Jälleen railakkaan vappuaaton jälkeen tukeva brunssi on enemmän kuin paikallaan. Kävimme Thomaksen kanssa testaamassa Obelixin vappupäivän brunssin. Ruoka oli erinomaisen hyvää, ja tarjontaa oli runsaasti. Olimme valinneet kello kolmen kattauksen, ilmisiä ei tuohon aikaan ollut tungokseksi asti vaikkakin pöydät olivat täyttyneet seurueista.

Kahden plytä ei ollut liian ahdas ja välimatkaa muihin seurueisiin oli riittävästi. Täydessä ravintolassa pystyi siis nauttimaan rauhassa ruokailusta.

Brunssiin kuuluva noutopöytä kokonaisuus sisälsi yli 20 ruokavaihtoehtoa jotka jakautuivat vielä kolmeksi osa-alueeksi. Kylmä-, lämmin- ja jälkiruokabuffet. Omia suosikkeja olivat ehdottomasti lohirullat, savukala perunasalaatti ja talon lihapullat. Kaikkia lajeja maistettuani voin kuitenkin sanoa kaiken maistuneen erinomaisen hyvältä.

Obelix ravintolana on todella viihtyisä. Henkilökunta on osaavaa ja pöydät on aseteltu erinomaisesti. Vanha Villatehtaan rakennuks, jossa Obelix sijaitsee, on hyvin näyttävä. 

Olen kerran aikaisemmin käynyt Obelixissa syömässä sen hetkisen työharjoittelupaikkani pikkujoulujuhlissa. Tällöinkin laadukas ruoka ja osaava palvelu puhuivat vahvasti puolestaan. Buffet Obelixisa tulee ehdottomasti koettua uudelleen.

Kylmän buffetin antimia
Lämpimistä ruoista uusi tuttavuus oli lämmin hapankaali-smetana paistos.
Thomakselle maistui makeampi versio jälkiruoasta...
... minulle taas suolaisempi vaihtoehto.

Ruoan jälkeen suuntasimme vielä käväisemään Hyvinkään vapputorilla. Nyt keväinen orvokkiamppeli koristaa parveketta ja kaksi narsissiruukkua ruokapöytää.

Onko sinulla vappuperinteitä? Kerro niistä kommenteissa. Kiitos mielenkiinnosta!