So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

10 randomia asiaa minusta

Olen ollut tällä viikolla flunssassa, joten mitkään kuvailut tai kirjoittamiset eivät ole hirveästi napanneet. Minulla ei ole myöskään ollut enää valmista materiaalia mitä olin halunnut teille julkaista. Kyseisetkin kuvat mietin etten julkaise ollenkaan, mutta keksin niille hyvän aiheen niin ajattelin jakaa ne sillä itse ainakin pidän niiden tunnelmasta. Olen alkanut miettiä "hassuja" asioita joita tulee tehtyä, tai jotka tekevät minusta minut, joten tässä niitä tulee. Onko muilla samoja?

 1. Minulla on pakkomielle mustikoista. Mitä tahansa mustikkaista, on se lempisuklaani Fazerin Blueberry Yogurt Crisps maitosuklaa, aamupala mustikoiden kera tai mustikkakuvioinen kestokassi on se rakkautta ensisilmäyksellä. 
 2. Aina kun olen kipeänä, kuten nytkin, minulla iskee siivousvimma. Johtunee kenties siitä että joutuu olemaan kotona koko päivän, enkä osaa olla oikein tekemättä mitään, mutta innostun siivoamaan mitä sattumanvaraisimpia asioita mikä ei taudin paranemisen kannalta ole hyväksi. Innostuin siivoamaan sälekaihtimet, joihin en ole koskenutkaan varmaan ties milloin. Järjestelin tärkeät paperit ja laitoin romulaatikot järjestykseen. Eli kaikkea "turhanpäiväistä", jotka olisi parempi hoitaa terveenä, mutta minkäs teet. Onpahan tekemistä.
 3. En voi sietää myöhästelyä. Olen itse aina ajoissa vähintään 10-15 minuuttia, joten jos ihmiset myöhästyvät, tarkoittaa se minulle usein yli puolen tunnin odottelua. Erityisesti jos olen sopinut tapaamisesta tai minun pitää olla jossain tiettyyn aikaan, lähdetään liikkeelle ajoissa ja paikalla ollaan ennen sovittua kellonlyömää.
 4. En viihdy luonnossa. Olen kaupunki-ihminen eikä siitä pääse mihinkään. Käyn mielelläni lyhyillä matkoilla esimerkiksi mökillä tai liikkumassa metsässä, mutta en voisi kuvitella tarkoituksella olevani keskellä luontoa pitkiä ajanjaksoja. Kaupungin äänet illalla ikkunan takana onkin yksi suosikkiäänistäni. Luonto on kaunista ja rakastan rantoja ja luontomaisemia, mutta mikäli pystyn tekemään ihailun jostain viihtyisältä parvekkeelta ja lähellä sivilisaatiota, sen parempi. Haluaisin kyllä kokea eräjormailua ihan kunnolla joskus, esimerkiksi roadtripillä Amerikassa tai Australiassa, tai safarilla, mutta noita ei ehkä lasketa, sillä niihin kuuluu usein sivistystä.
 5. Minulla on aina monta rautaa tulessa. Teen mahdollisimman paljon asioita samaan aikaan, saaden aikaiseksi tiukan aikataulun ja kiireen. Nytkin koulun ja blogin lisäksi, käyn tanssitunnilla, olen mukana näytelmäprojektissa, olen ISKYn hallituksessa ja mitä milloin keksinkin. Monet ystäväni eivät ymmärräkään aina miten saan tungettua pääni niin moneen paikkaan ja että miten tarkka aikataulutus on minulle hyväksi. Pidän mielelläni tarkan elämänrytmin, menen aikaisin nukkumaan ja herään aikaisin syömään pitkää rauhallista aamupalaa, mikäli minulla on aikaa. Se on minulle fyysisesti hyväksi, sillä huono elämänrytmi ja ruokavalio saa minut heti voimaan pahoin. Kun päivät ovat täynnä tekemistä pysyy mieli virkeänä eikä tule tylsää. 
 6. En halua lapsia. Enkä tule haluamaankaan omia lapsia. Haluan nauttia elämästä ja matkustella, enkä elää lasten ehdoilla. En myöskään ole koskaan nauttinut perhe-elämäajatuksesta vaan mieluummin koen paljon kaikkea uutta. Lähin korvike perheeseen minkä aion hankkia on koira ja se on jo melkein lapsi. Minulla ei sinänsä ole mitään lapsia vastaan, vaikka pienet tai isommatkaan lapset eivät sydäntä lämmitä, vaan minusta tulee ystävieni lapsille maailman paras kummitäti. En vain halua sellaista elämää, eikä se ole minulle eikä mahdollisille lapsille hyvä ratkaisu. Perheen perustaminen on jokaisen oma ratkaisu, ja tulisi tehdä niin että on itse onnellinen. Maailma ei myöskään tarvitse enempää ihmisiä, että jos se kuuluisa "biologinen kello" alkaa tikittää valitsen mieluummin adoption, sillä on mahdollista tarjota jollekin kodin tarvitsevalle sellainen. Omat geenini eivät ole niin maailmaa mullistavia, että haluaisin ne välttättä jollekin toiselle jakaa.
 7. Haluan tehdä asiat itse. Mikäli siihen pystyn haluan tehdä asiat itse. En pidä siitä että muille nakitetaan asioita joita itse pystyy tekemään, vaan kiristän mieluummin hammasta enkä myönnä tarvitsevani apua, kuin heti ongelman tullen siirrän tehtävän jollekin toiselle. Esimerkiksi koen itseni avuttomaksi, jos en saa kantaa kauppakasseja tai muuta. Poikaystäväkin yllättyi kun matkalla suostuin antaa hänen auttaa laukun kannossa, sillä en todellakaan helposti anna muiden tehdä asioita puolestani. Jos haluaa asiat tehtävän oikein, on se tehtävä itse. 
 8. Säikähdän helposti. Ei vaadi paljoa että säpsähdän. Äkilliset kovat äänet tai joku tulee tervehtimään koskettamalla olkapäätä niin voi sanoa että saan sydärin. Ainakin kuvainnollisesti. Varsinkin jos olen keskittymässä johonkin kuten tekstiviestiin ja joku huutaa jotain vieressäni niin hypähdän ilmaan.
 9. Innostun asioista helposti. Innostun helposti erilaisista projekteista ja asioista. Jos tulee jotain uutta ja jännittävää olen heti päätä pahkaa kokeilemassa ja mukana. En siitä huolimatta jätä mitään kesken vain yleensä innostus säilyy myös uutuudenviehätyksen jälkeen ja teen aloittamani asiat loppuun.
 10. En ole hyvä numeroiden kanssa. En ole hirveän matemaattinen ihminen vaikka kirjoitinkin lyhyestä matematiikasta E:n. Laskin esimerkiksi harjoittelutunnit varmaan kolmesti ennen kuin sain oikean tuloksen. Onneksi on tuo yksi toinen puolisko, joka handlaa ne vähän paremmin niin voin aina kysyä apua. Ainut minkä osaan laskea hyvin on tuotteiden alennushinnat! 


// I'm currently having a flu so I haven't been too into writing. I wasn't able to get up and shoot some material or didn't have anything new. I wasn't even supposed to publish these pic, put I kinda like them and their vibe. I've also been super bored so I was thinking about random stuff that I tend to do and that makes me, well me. 


 1. I'm obsessed with blueberries.  Anything that includes blueberries, like my favourite chocolate Fazer Blueberry Yogurt Crisps or yogurt or porridge with them in it I will love it.
 2. When I'm ill, I will have the urge to clean. I don't know what is it, but I will clean every random thing that I think of when I'm feverish. Maybe it's the boredom?
 3. I can't stand tardiness. If someone arrives late or I'm not able to be on time myself I lose my mind. 
 4. I'm not a nature person. I prefer the city over the countryside. I can spend a weekend at a cottage, but I couldn't be in the middle of nowhere long periods of time.
 5. I always have too many irons in the fire. I tend to gather too many oblications in my life, but the buzyness kind of suits me, since schedules keep me feeling healthy and full of energy. 
 6. I don't want kids. Nor will I want to have any of my own. I would just rather travel and do incredible things and maybe be the best god mother ever to my friends' kids. I would also prefer to adopt rather than have my own, when I could provide a home to someone in need.
 7. I want to do things myself. I rather not admit that I need help and for example carry heavy loads myself, since it annoys me so much when people make others do their bidding. 
 8. I get startled easily. It doesn't get much to make be startle. Espesially if I'm concentrating one someone yells close to me I will literally jump.
 9. I get excited easily. Anything new and exciting I'll be on board. Therefore I'll get too many irons in the fire.
 10. I'm not good with numbers. Even tough I received the second highest grade in my matriculation examination in math, I am not good at it. Gladly my other half is much better with them, and I can just ask. The only thing that I can calculate is sales prices!

Ciao belle, 

Sini


comments powered by Disqus