So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

joulu

2 vinkkiä joululahjapaketointiin

Joulun aikaan on ihana etsiä ihmisille lahjoja ja paketoida ne mitä kauniimpiin erilaisiin paketteihin! Itseäni inspiroi tällä hetkellä 2 erilaista tapaa paketoida lahja, ja näihinkin tyyleihin on mahdollista tehdä erilaisia muunnoksia esimerkiksi sitomalla lahjanaruun kuusenhavu tai kulkunen.

Ensimmäinen paketointityyli on rustiikkinen ja yksinkertainen, mutta omalla tavallaan erittäin viehättävä. Olen nähnyt paljon erilaisia kasveja, kuten kuusenhavuja tai kanervaa sidottuna lahjanarun väliin, tai maalinroiskeilla tehtyjä kuvioita muuten yksinkertaiseen pakettiin. Tässä pakettivaihtoehdossa on hyvänä puolena ekologisuus, sillä juuttinaru sekä paperi ovat biohajoavaa, eli ympäristötietoiselle lahjansaajalle tämä on kuin omiaan. 

Hieman hienostuneemmalle lahjansaajalle on mustaa silkkinauhaa koristava luksuspaketti, joka näyttää kauniilta ja salaperäiseltä. Solmimalla rusettia useassa osassa saa lahjanauhasta näyttävämmän, mutta niin ettei paketin tyylikkyys kärsi. Tämä pakettivaihtoehto onkin enemmän merkkitietoiselle tyyliniekalle, joten jos haluat säväyttää jo paketoinnilla, on tämä vaihtoehto juuri sinulle tarkoitettu.

Mitä pidätte paketointivinkeistä? Onko sinulla jakaa oma vinkkisi täydelliseen joululahjapakettiin?

Ciao belle, 

Sini

comments powered by Disqus