So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

20 asiaa mitä vaatekaapissa tulisi löytyä

Jokaisen vaatekaapin perustana on klassiset vaatekappaleet, joiden lisäksi voi yhdistellä mitä vaan. Ns. "kapselivaatekaappi" onkin sellainen mihin kannattaa panostaa ja hankkia tuotteita jotka kestävät. Farkut, neuleet, mekot, nahkatakki ja kengät ovat vaatteita ja asusteita, joista ei kannata pihistellä. Joka vuotisia trendejä taas kannattaa mieluummin ostaa halvemmalla, sillä ne menevät pian taas unholaan ja uudet trendit tulevat tilalle, joten niihin ei kannata käyttää paljoa. 

On myös tuotteita, jotka kaikissa hintaluokissa ovat lähes samanlaisia, kuten farkkutakki, t-paidat ja topit. Niitä käytetään paljon, mutta ero edullisen t-paidan ja merkki t-paidan välillä ei yleensä ole niin suuri, että siihen kannattaisi panostaa. Täytyy myös arvioida oma budjettinsa. Laadukkaammat vaatteet kestävät kauemmin, mutta edullisemmassa hintaluokassa voi olla usein hyviäkin vaihtoehtoja. Merkkituotteissa on usein hyvä jälleenmyyntiarvo, eli mikäli jostain syystä tuotteeseen kyllästyt on Suomen maassa ihminen, joka sen mielellään sopuisaan hintaan haluaisi sinulta ostaa (kommentoi alas mikäli haluat postauksen kirpparivaatteiden hinnoittelusta). Useimmissa onkin valita oman tyylisensä perusta, johon voikin yhdistellä kaikenlaista. 

Nämä vaatteet ovatkin rennon klassisen tyylin puolella, aika samanlaisia kuin monella mullakin muotibloggaajalla (sorry not sorry), mutta omasi voivat olla eri tyylisiä, mutta se ei haittaa. Oma tyyli on kuitenkin pukeutumisessa tärkeintä, sillä silloin tunnet olosi mukavaksi ja itsevarmaksi. Myös kengissä kannattaa ajatella että millainen elämäntyyli on, että esimerkiksi nilkkureista voit valita korollisen tai korottoman vaihtoehdon omaan tyyliin luottaen. 


1. mustat farkut (Burberry)

2. siniset farkut (Calvin Klein)

3. valkoinen t-paita (Tommy Hilfiger)

4. nude alustoppi  (Zara)

5. valkoinen kauluspaita (Filippa K)

6. sininen kauluspaita (Tommy Hilfiger)

7. neulepaita (Acne Studios)

8. neuletakki (Tommy Hilfiger)

9. pieni musta mekko "LBD" (McQ by 

Alexander McQueen)10. farkkutakki (H&M)

11. nahkatakki (Esprit)

12. bleiseri (Mango)13. ajaton tyylikäs monikäyttöinen

 laukku (Michael Kors)

14. nilkkurit (Wonders)

15. ballerinat (Tory Burch)

16. rennot vapaa-ajan kengät (Adidas)

17. korkokengät (Christian Louboutin)


18. ajaton kello (Michael Kors)

19. villahuivi talveksi (Acne Studios)

20. Silkkihuivi kesäksi (Alexander McQueen)

Kuinka monta sinulla on jo näistä? Oletko samaa mieltä valitsemistani vaatteista ja asusteista, vai valitsisitko jonkin muun lisäksi tai tilalle? 

Oletko kiinnostunut lukemaan vinkkini kirpparihinnoittelusta ja myynnistä niin merkki- kuin edullisten tuotteiden kohdalla?

Ciao belle, 

Sini

comments powered by Disqus