So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

joulu

3 yötä jouluun on

Muutaman päivän päästä on joulu ja sain vihdoin tänään 7 tunnin työurakan jälkeen viimeiset kouluhommat tehtyä. Olimme opinnäytetyöparini kanssa koko päivän tekemässä viimeisiä silauksia raporttiin, teimme artikkelin aiheesta ja esityksen seminaaria varten. Tätä puurtamista hihasti hieman maanantain ja sunnuntain välisenä yönä pamahtanut kunnon flunssa. Yritin seuraavan päivän levätä, että pystyisin tänään saamaan kaikki työt tehtyä. Enää lähtiessä ei tuntunut niin kipeältä, koska oli skarpannut niin paljon päivän aikana, joten katsotaan vaan että nouseeko kuume nyt ilalla kun pääsee taas rentoutumaan.

Onneksi voin hyvällä omatunnolla lämmittää ruokaa, nauttia kynttilänvalosta ja katsella elokuvaa. Olenkin tässä kirjoitellessa kuunnellut joululauluja Spotifystä, joten olen jo hyvässä joulufiiliksessä viikonloppua varten. Minulla ja toisella puoliskolla on muutama paikka missä vierailemme pyhien aikaan, joten pitäkää lukijat rakkaat peukkuja että parannun siihen mennessä. Joulun pyhien aikaan en postaa, ihan sillä että saan rauhassa olla, mutta yritän kuvailla materiaalia jotka julkaisen sitten joulun jälkeen. 

Hyvää joulua teille kaikille!

Otankin tästä muutaman päivän some-loman eli en päivittele sosiaalisen median tilejäni tai blogia muutamaan päivään. Olenkin lähes pakkomielteinen somen tsekkaaja, joten muutaman päivän loma tekee enemmän kuin hyvää. Onko joku muu ottamassa samanlaisen tauon tästä kaikesta teknologiahälystä? Miten yhdistät sosiaalisen median joulun viettoon? Raportoitko Facebookissa tai Snapchatissa lahjat heti avattuasi vai pysytteletkö hiljaa joulun ajan?

Ciao belle,

Sini

comments powered by Disqus