So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

Back in Business and a New Bling


Pitkästä aikaa kirjoittelemassa sillä kiireet ovat vieneet paljon aikaa, ja minulla on ollut hieman teknisiä ongelmia tietokonee hitauden kanssa, joten olen suosiolla tehnyt vain pakolliset jutut koneella ja säästänyt kuvanmuokkaukset ja muut hieman myöhemmälle. 

Tällä hetkellä teen opinnäytetyötä, opiskelen normaalisti, toimin ISKYssä (Itä-Suomen katutanssiyhdistys) hyvinvointivastaavana ja koitan tasapainotella normaalin elämän välillä. Motivaatio on tietenkin aina välillä lopussa, mutta jostain sitä sen verran löytää että pystyy kaikkeen mihin päänsä pistää. 

Blogi ei ole ollut ykkösprioriteetti hetkeen, mutta pikku hiljaa yritän palailla tämänkin pariin, joten ymmärtäkää, että jotkin asiat menevät toisten edelle, että jos minusta ei täällä blogin puolella kuulu, olen silloin sen verran kiireinen etten blogin puolelle ehdi kirjoittelemaan. Yritän kyllä parhaani saada aikaseksi tännekkin materiaalia, varsinkin kun kohta saan tehokkaamman ja paremmin varustellun päivityksen koneeseeni. 

Aiheeseen palatakseni ostin hiljattain DKNY:n kaulakorun, johon ihastuin heti ensisilmäyksellä. Kyseessä on siis tämmöinen kullanvärinen metallinen hento ja simppeli koru. Kultaisen Michael Korsin kellon omaavana halusin jonkun kivan korun, jonka sen kaveriksi laittaa, oli tämä aivan nappi löytö. 

Palailen pian hieman Pre-Ystävänpäivä illan herkkujen kuvien kanssa!Ciao belle, 

Sini

comments powered by Disqus