So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

Beauty regime: Face


Viimeisessä kauneusrutiineihin syventyvässä postauksessa katsotaan mun tän hetken kasvojenhoitotuotteita. Oon noin viikon ehtinyt noita Biothermin tuotteita käyttämään, ja Body Shopin kasvosuihke on ollut jo pidempään, mutta huomaa heti eron edellisiin tuotteisiin, että kasvot ovat puhdistuneet viikossa rutkasti.

Kasvojen hoidossa olen pitkään käyttänyt 3 vaiheen puhdistusohjelmaa, jonka lisäksi minulla on tuo suihke hieman virkistämään väsynyttä ja janoista ihoa. Puhdistusaine on tällä hetkellä siis tuo Biothermin Biosource Smooth Hydra-comfort Cleanser, samaa sarjaa on myös kasvovesi, eli Instant Hydration Softening Lotion, Aquasource sarjan Cocoon kosteusvoide. Kasvosuihke on Body Shopin Vitamin C Energising Face Spritz.

// In the last beauty regime post I'll focus on the facial part of it. In my 3-step ritual I use the following products. My current cleanser is  Biotherm's Biosource Smooth Hydra-comfort Cleanser, from the same series is my softening lotion Instant Hydration Softening Lotion, Aquasource series's Cocoon moisturiser. Face spray Body Shop's Vitamin C Energising Face Spritz.

Ciao belle,

Sini

comments powered by Disqus