So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

hiukset

Blondeilla on hauskempaa

Kävin viikko sitten kampaajalla, joka olikin jo täysin tarpeen sillä olin käynyt viimeksi laittamassa väriä varmaan 9 kuukautta sitten. Raitojen laittamisessa on se hyvä puoli, että vaikka hiukset kasvavat ja juurikasvua tulee, näyttävät ne vielä huomattavasti paremmilta kuin kokonaan värjätyt hiukset ja lopputulos on muutenkin luonnollisempi. Olin harkinnut myös tummempaan siirtymistä, mutta tummahkon juurikasvun jälkeen halusin vaalean ja raikkaamman reuhkan päähäni. Minulla on ollut blondit hiukset jo kauan, joten ne ovat tavallaan osa persoonaani. Raitoja laittaessa hiukset leikattiin myös kerroksittain, joten ne asettuvat paremmin ja ovat huomattavasti kevyemmät. 

Pidän hiuksiani mielellään auki, mutta ne menevät helposti silmiin, joten laitan ne usein nutturalle tai ponnarille. Harvemmin kuitenkin viihdyn hiukset kiinni, sillä nutturat ja muut viritelmät usein kiristävät minua päänahasta, joten avaan hiukseni, jotta ne saavat levätä. Tämän jälkeen turhaudun siihen että ne ovat silmillä ja auki, joten laitan ne kiinni. Saatankin helposti yhden tunnin aikana sahata tätä väliä useampaankin kertaan. Käytän siksi usein ponnaria ranteessani, jotta voin halutessani laittaa hiukset kiinni. Minulla on myös hyvin paksut hiukset, joten saatan joutua varautumaan useammilla ponnareilla tukevamman kampauksen tai rikkoontuneen ponnarin varalta. Käytän lähinnä nauhamaisia metalliosattomia ponnareita, sillä olen todennut ne parhaimmaksi omille hiuksilleni. 

Onko teillä joku tunnusomainen leikkaus tai väri josta ette osaa luopua, vai teetko suuriakin muutoksia hiuksiisi? Kerro kommenttiboksiin myös muita vinkkejä hiusten laittoon ja hoitoon liittyen! 

top ZARA

skirt H&M

necklace DKNY

Ciao belle,

Sini

comments powered by Disqus