So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

Body Shop's Vitamin E Face SprayTämän hetken lempparijuttu - ainakin kasvojen hoidossa - on Body Shopin Vitamin E kasvosuihke. Minulle suositeltiin sitä jo aiemmin, mutta päädyin C vitamiiniin, joka oli ihanan piristävä. Kasvoni ovat kuitenkin todella kuivat joten tein keväällä muutoksen kasvojen hoidossani ja aloin panostamaan kosteutukseen. L'Occitanen tuotteiden lisäksi yhdistin joka iltaiseen rituaaliini kasvosuihkeen joka antaa ekstra tujauksen kosteutta. 


Puhdistusrituaaliin kuuluu minulla tällä hetkellä puhdistusmaito, kasvovesi, kyseinen kasvosuihke ja kosteusvoide. Tykkään myös käyttää suihketta välillä piristämään ja kosteuttamaan ihoa, esimerkiksi kuumalla ja kuivalla ilmalla tai meikin päälle. Usein laitankin highlightien päälle suihkauksen Vitamin E:tä, jotta mattainen ja kuivan näköinen iho saa luonnollisen hehkun ja näyttää elinvoimaisemmalta. 


Tuotteen käytön aloitettuani huomasin pikkuhiljaa eron ihossani, ja olin ainakin itse tyytyväinen. Stressi, kiire ja huono ruokavalio - joihin pyrin muutenkin kiinnittämään huomiota - aiheuttavat helposti kuivaa ja epäpuhdasta ihoa, joten kaikki apu on tarpeen.


Oletko koskaan kokeillut kyseistä tuotetta? Millaisia käyttökokemuksia sinulla on? Onko teillä muita kosteuttavia niksejä?


Ciao belle,

Sini
comments powered by Disqus