So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

asuste

Chanel Boy

Tänään on se päivä kun valmistun ja minusta tulee virallisesti fysioterapeutti. 3 vuoden pakerrus hirveällä höyryllä tuli päätökseen ja olen kyllä tyytyväinen. Vaikka tulevaisuus pelottaa ja on hyvin epävarmaa niin voin ainakin sanoa, että minulla on ammatti jota tykkään tehdä ja siitä on hyötyä itselle ja muille. Mutta palatakseni asiaan ja siihen miksi olette tänne postaukseen tulleet, eli valmistumislahjani. 

Vanhempani halusivat hommata minulle valmistujaislahja, joka on samalla sijoitus joten mikä on parempi sijoitus kuin Chanelin laukku. Ja minun tapauksessani se on RHW metalliosilla varustettu new medium kokoinen Chanel Boy. Juuri tämä laukku onkin ollut unelmissani jo kauan, ja yllätyksekseni äitini oli löytänyt semmoisen nettikirpparilta. Boy onkin ensimmäinen oikea merkkilaukkuni ja vei sydämeni kertaheitolla! Se onkin tällä hetkellä Chanelin 2.55 ja Hermeksen Birkin laukun lisäksi yksi "vakaimpia" sijoituskohteita, sillä viimeisen 5 vuoden sisällä sen arvo on räjähdysmäisesti nousussa ja moninkertainen. Käytettynä on onneksi mahdollista saada hyväkuntoinen yksilö hieman edullisemmin, eikä sen jälleenmyyntiarvo lähde yhtä nopeasti laskuun (ellei tule naarmuja yms), kuin esimerkiksi autossa. Päinvastoin hyvällä hoidolla voi olettaa sen arvon nousevan joka vuosi, mutta en kyllä tästä aio luopua ellei ole aivan pakko!

RHW tarkoittaa ruthenium hardwarea, eli tuommoista tummempaa antiikkista metallin sävyä joka laukun metalliosissa näkyy. Koko on siis tavallista mediumia hieman suurempi new medium, joka on noin A5 kokoinen, eli sinne mahtuu sen kokoluokan kalenteri sopivasti. Laukku ei siis ole mitenkään suuri, vaan normaali kaupunkikäyttöön tarkoitettu kassi, johon mahtuu kaikki tärkeimmät. Laukun sisus on harmaata vuorta, jossa on 2 avotaskua ja toisella puolella vetoketjutasku. Laukussa on Boylle tyypillinen reunus, sekä tikkaus. On myös olemassa muita kuin ruututikkauksia, mutta tuo on eniten omaan mieleen. Laukun mukana oli tietenkin myös kuitit ja aitoustodistukset, joilla varmistetaan ettei laukku ole väärennös. Laukussa oli mukana myös ns. hoitohanska, pieni sukkamainen pussukka, jolla nahan pintaa huolletaan. Jos teille tulee jotain kysymyksiä Chanelin ostamisesta käytettynä, heitä kommentilla boksiin niin vastaan parhaan taitoni mukaan tai otan selvää!

Laukun piti olla alunperin yllätys, mutta äitini ei innoissaan malttanut pitää salaisuutta vaan paljasti sen niihin aikoihin kun laukun haki myyjältä. Maksoinkin siitä sitten pienen osuuden itsekin, sillä vaikka laukku oli käytetty, oli se silti hieman arvokkaampi lahja. Chanel on ihana klassikko, joka kestää aikaa joten valmistujaislahjana tämä on täydellinen. Tiedessäni laukun saapumisesta mietin että mitä haluan itselleni ostaa, joten pysyttäydyin Chanel linjalla ja ostin haaveilemani tuoksun ja huulihoiton, jonka postauksen löydät täältä

Ciao belle,

Sini

comments powered by Disqus