So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

kauneus

Chanel No.5 L'eau & Nourishing Lip Care

Halusin valmistuessani hemmotella itseäni ostamalla pitkään haaveilemani kaksi Chanelin luksus kosmetiikkatuotetta. Ensimmäinen on Chanelin No. 5  L'eau hajuvesi, johon päädyin useamman nuuskuttelusession jälkeen klassikkoversion rinnalla, eli No. 5 Eau de Perfum. Toinen tuote jota olen nähnyt monella muulla aktiivisessa käytössä ja he ovat kokeneet sen erinomaiseksi rohtuneille huulille oli myös Chanelin Hydra Beauty Nutrition Nourishing Lip Care. Olen molemmista tuotteista enemmän kuin innoissani ja suihkautinkin tuoksua hetki sitten ja nuuskuttelen sitä tässä samalla kun kirjoitan tätä postausta. 

Valinta klassikon ja tämän uuden modernisoidun No. 5:den välillä ei ollut helppo, sillä pidän vivahteikkaista tuoksuista kuten itse klassikko, mutta ihastuin uuden version keveyteen ja kukkaisuuteen joka kehittyi ihanaksi ja täyteläiseksi tuoksuksi hetken kuluttua ensisuihkaisusta. Tuoksu kehittyi siis hetken käytön jälkeen itsekseen ja ensi vaikutelma oli päinvastoin kevyt ja sitruksinen. Joten jos tuoksusta kiinnostut niin ota näytelapulle muutama kunnon suihkaus ja ota se mukaasi ja tuoksuttele hieman myöhemmin uudestaan ennen ostamista. 

Tuotteiden pakkaukset ovat todella kauniita, mikä minulle merkkaa myös aika paljon erityisesti uusia hajuvesiä ostaessa. Keräilen niitä jonkun verran, joten minulla on muutamia erilaisia tuoksuja erilaisiin tilaisuuksiin, mutta Chanelin pakkaukset ovat jotain omaa luokkaansa yksinkertaisen mutta mietityn olemuksensa vuoksi. Pidänkin Chanelin tuotteista niin kosmetiikasta kuin muodistakin. En ole vielä tuotteita ottanut jatkuvaan käyttöön, koska en ole vielä virallisesti valmistunut vaan haluan "antaa ne itselleni" silloin kun valmistun virallisesti. Koulua ei ole enää nimeksikään jäljellä, joten hommasin ne jo tänne kotiin odottamaan.  

Ciao belle, 

Sini

In English

I'm graduating from my Physiotherapy Programme soon, which is why I wanted to pamper myself with some Chanel. I bought the Chanel No. 5 L'eau after long consideration with the original one, and I'm in love with it. Also really happy about my new lip care that I have heard so much about, which is the Hydra Beauty Nutrition Nourishing Lip Care. Have you tried either one? What do you think? I will officially give them to myself after graduating, so there will be some waiting to do. Ah, can't wait!

comments powered by Disqus