So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

Date night

Eilen kävimme poikaystävän kanssa juhlistamassa puolikasta vuotta (joka oikeasti on vasta ensi viikolla, mutta rokkiviikolla on kaikki paikat täynnä), joten ajattelin hieman panostaa asuunkin ja tässä näette lopputuloksen. Ihanassa säässä, ihana lempparipaita ja korkokengät. Eli toisinsanoen asu kohdallaan. Kalpea kalkkilaivan kapteeni vuoden ympäri, mutta ehkä se ei haittaa. Eipähän tarvitse ottaa aurinkoa kun väri ei tartu ja sitä on vanhana sitten ihan siloposki. 

Palatakseni aiheeseen, tämä oli kyllä ehdottomasti yksi lemppariasuistani vähään aikaan. Ihanat värit ja jotain normaalista poikkeavaa. Tätä paitaa haluaisin kyllä käyttää vaikka aina, mutta katsotaan miten näillä säillä sitä innostun käyttämään. En kuitenkaan aivan sateen uhalla uskalla laittaa päälle, enkä ole ihmisten ilmoilla niin paljoa ollutkaan viimeaikoina.

Lähden pariksi päiväksi mökkeilemään, joten tavoitteellinen postaustahtini on hieman hitaampi. En siis pääse julkaisemaan juttuja Facebookissa, mutta laitan ne ajastettuna tänne, jotta mikäli haluat ne käydä lukemassa jo ensimmäisten joukossa kannattaa aamupäivällä käydä kurkistamassa tänne blogiin.


blouse ETOILE ISABEL MARANT

skirt LINDEX

shoes CHRISTIAN LOUBOUTIN

bag MICHAEL KORS

sunglasses RAY BAN







Ciao belle,

Sini
comments powered by Disqus