So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

asu

Ei mennyt ihan kuin Strömsössä

Mun piti tulla julkaisemaan nämä asukuvat jo aiemmin, mutten flunssan, koulutusreissun Helsinkiin ja vatsataudin vuoksi ollut työkykyinen. Nyt on kuitenkin olo parempi ja voi jatkaa bloggailua taas. Ensi perjantaina pitäisi taas istua junassa taas ihan molempiin suuntiin, joten tätä matkustelua on tullut harrastettua ihan urakalla. Tänään kuitenkin pääsen kokeilemaan uutta ja mukavaa kasvohoitoa, josta tulee ihan oma postauksensa myöhemmin blogiin.

Olen tällä hetkellä pääasiassa hakenut töitä omalta alaltani, mutta ainakaan vielä ei ole napannut, mutta katsotaan miten kevät etenee ja pääsenkö toiveideni mukaan töihin Helsinkiin. Mutta asukuviin ja postauksen aiheseen palatakseni laitoinkin muutaman trendin tositoimiin, kun yhdistin bombertakin, urheilutyylin, käytännölliset khakihousut ja verkkosukat. Miltäs näyttää? 

In English

I have been ill and traveling for a while, so I haven't been able to publish these outfit pics before. Fortunately I am now feeling better and also going to try out a new facial today, which will be featured on the blog later. On the outfit pics I combined bomber jacket, athleasure wear, utilitarian khakis and fishnet socks. What do we think?

Ciao belle,

Sini

comments powered by Disqus