So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

Friday Favourites


Ihanaa perjantaita kaikki! Itselläni on pitkä viikko harjoittelussa takana, joten nyt on ihana hieman lepäillä. Kävin kiertämässä myös kirpparilla löytäen Vans snapbackin, joka sopii lähes täydellisesti yhteen Fjällrävenin reppuni kanssa. Olen jo hetken haaveillut Vansin capista, joten vahingossa kun sellaisen kirpparilta uudenveroisena löysin, ei sitä voinut jättää siihen paikkaan. 

Kävin myös hieman Freixenet kuohuviiniä, joka nyt vaan sattuu olemaan yksi lemppareista. Erityisesti Vintage 2013 on ihana, joten ajattelin testata tätä hieman edullisempaa kuivaa kuoharia, ja vaikuttaa ihan mukiinmenevältä. Olen ehdottomasti kuivien kuohareiden (ja muidenkin juomien) ystävä, joten tämä on ehdottomasti juuri oikea makeusaste minulle.
Erityistä ihastusta minussa herättää Hulluilta päiviltä tilatut Calvin Kleinin farkut, jotka ostin sen takia kun Guessin edelliset samantyyliset ovat jo lähes puhkikuluneet, joten koska samaiselta merkiltä en löytänyt itselleni mieleisiä farkkuja löysin nämä CK:n ihanuudet, jotka ovat kyllä varmasti yhtä hyvin pidetyt kuin edeltäjänsäkin.
Päätin myös koetella onneani ja hankkia kasvin kämppääni. Olen lähes ammattilainen tappamaan kaikki ostamani kasvit, joten toivottavasti onnistun nyt kerrankin pitämään tämän appelsiinipuuvauvan elossa. Pitäkää peukkuja että onnistun tässä kasvinkasvatuspuuhassa, sillä olisi aivan mahtavaa omistaa appelsiinipuu. 

Ciao belle, 

Sini

comments powered by Disqus