So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

ruoka

Glögiä ja onnistumisia

Syksy alkaa olla pitkällä ja voikin pikku hiljaa alkaa fiilistellä joulua. Olen kuunnellut viimeaikoina paljon joululauluja (niitä jenkkiläisiä, It's beginning to look a lot like Christmas, Let it snow ja niin edelleen...), syönyt muutaman piparin, mutta sitäkin enemmän olen juonut glögiä.Joulu saakin tulla mitä pikimiten, sillä olen tämän syksyn aikana paahtanut semmoista haipakkaa, että työmäärää en uskalla edes ajatella. Viikonloppuna onnekseni pääsenkin juhlimaan 23 -vuotissynttäreitäni rakkaiden ihmisten kanssa Espoossa. Glögi piristää pimeinä iltoina, jolloin ei pitkän ja rankan päivän jälkeen jaksa tehdä muuta kuin nostaa jalat sohvalle ja katsoa Netflixiä. Olenkin tässä epätoivoisesti katsonut Gilmore Girlsien kausia läpi, että olen nähnyt ne ennen kuin aloitan uusien jaksojen katsomisen. Onko jollain muulla sama projekti, tai oletko muuten innoissasi uusista jaksoista?

Työ onneksi tuottaa tulosta. Sain sähköpostissa tiedon, että olen saanut Eileen Starckjohann ja Thelma Starckjohann-Bruun säätiön Kannustusapurahan, joka on tarkoitettu opinnoissaan hyvin menestyville 3. vuosikurssin opiskelijoille omalla alallaan Karelia Ammattikorkeakoulussa. Olen tehnyt todella paljon töitä tänä syksynä opiskeluiden ja muun elämän suhteen, joten olin enemmän kuin otettu tästä kunniasta. Olen saanut aikaiseksi elämässäni paljon viimeisen muutaman kuukauden aikana ja se näkyy myös omassa itsevarmuudessa niin tulevassa ammatissa kuin muilla elämän osa-alueilla. Minusta alkaa tuntua että olen löytänyt itseni ja olen oppinut oppimaan, joka on koko elämän kannalta yksi tärkeimpiä taitoja.

Kuten tuttuni tietävät, että olen intohimoinen glögin juoja ja talven mittaan erityisesti Valion sokeroimatonta glögiä menee aivan suunnattomasti! Kannustusapurahaa juhlistaakseni ostinkinkin Hans Välimäen vuoden 2016 vuosikertaglögin, joka oli hieman kiinnostanut takaraivossa aina kaupassa käydessäni. Olen harvemmin kirsikkaisen maun ystävä, mutta tässä alkoholittomassa glögissä se täydentää makua hyvin. Eli jos haluatte hieman aromikkaampaa glögiä niin suosittelen kokeilemaan tätä, se ainakin omalle kohdalle tuli herkullisena yllätyksenä.

Ciao belle,

Sini

comments powered by Disqus