So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

Helsingin ostokset: Osa II

Helsingistä on hyvä ostaa vaatteita, koska valikoima on Joensuuhun verrattuna paljon suurempi. Parhaat löytöni olenkin tehnyt sieltä tai ulkomailta, mutta sinne ei nyt tällä kertaa pääse. Minulla oli pientä listaa mitä halusin Helsingistä löytää, joista en kuitenkaan kaikkea löytänyt, tai en päätynyt sovittamisen jälkeen ostamaan.

Ensimmäisenä kuvissa on festariasuni, jonka löysin Mangosta. Valkoinen etnistä kirjailua sisältävä mekko ja cowboy bootsit täydentävät toisiaan. Asuun kun yhdistää vielä tummansinisen fedoran niin ah! Kuvia asusta ette päällä näe ennen Ilosaarirockia, mutta pientä esimakua kuvista.

Täydellinen boho-paita löytyy tietenkin Isabel Marantin Etoile mallistosta. Olin katsellut sitä netistä ja joistain blogeista, ja lähdin sen tyylistä etsimään. Sitä en osannut arvata, että juuri kyseisen paidan päädyin kotiuttamaan. Voitte kuvitella mikä materiaalionnellisuus oli kun kävelin kassi kädessä ulos kaupasta. Mustat farkut ovat vaatekaapin kulmakiviä ja Burberryn täydelliset korkeavyötäröiset yksilöt tulevatkin olemaan ensi talven käytetyinpiä vaatteita mikäli itseäni tiedän.

Calvin Klein on mun go to-alusvaate merkki, enkä taida paljoa muun merkkisiä alusvaatteita tällä  hetkellä omistaa. Uima-asukin on minulla muutaman vuoden vanha, joten päätin päivittää ihanat sähkönsiniset saman merkin uikkarit. Näitäkin olin aiemmin katsellut ja mukaanhan ne kaupasta lähtivät. Perus harmaat alusvaatteet lähtivät myös mukaan.

Vielä yksi postaus Helsingin ostoksista tulossa, jossa näkyy uusi pikkulaukkuni, joka sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen.


dress, boots

MANGO
blouse 

ETOILE ISABEL MARANT

jeans

BURBERRY

bikini, lingerie

CALVIN KLEIN UNDERWEAR
comments powered by Disqus