So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

Helsinki snapshotsHelsinki on yksi suosikkikaupungeistani, vaikka reissuilla rakastun uusiin paikkoihin yhä uudestaan. Varsinkin kesällä täällä on ihana tunnelma ja kaikki kohdillaan. Olen suurkaupunkityttö, eli en ole kuvitellut asuvani Joensuussa lopun ikääni vaan valmistumisen jälkeen, mikäli töitä minulle suodaan, haluaisin muuttaa pääkaupunkiseudulle. Jotenkin palvelujen läheisyys ja helppous ovat itselleni ajatuksia jotka tulevat Helsingistä mieleen. Ihmiset nyt saattavat olla hieman töykeämpiä (asiakaspalvelijoita lukuunottamatta) kuin muualla Suomessa, mutta se nyt ei ole maailman loppu ainakaan itselle.

Shoppailu jatkuu. Olenkin jo hieman täytellyt varastoja ja tehnyt muutaman löydön, mutta vielä toistaiseksi kaikki mitä lähdin hakemaan ovat vielä löytämättä. Tänään matkani käy mm. Kamppiin ja toivottavasti illasta Hernesaareen tai Löylyyn.

Napsin täältä hieman kuvia, joita tässä alla näkyykin. Oletteko itse enemmän suureen kaupunkiin haikailevia vai viihdyttekö maaseudulla? Entäs mitä lempparijuttuja Helsingissä teillä on?


#paparazziiskee


Ciao belle,

Sini
comments powered by Disqus