So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

ruoka

Hokun Teriakilohi

Olen kuullut paljon Kampin Korttelista, eli kyseisen ostarin yläkerrassa sijaitsevasta ravintolamaailmasta ja erityisesti Hokusta eli hawaiilaistyylinen ravintola, joka on tunnettu Teriakilohestaan eli Salmon Teryaki annoksesta, jonka suosiota monen bloggaajan keskuudessa en kokeilun jälkeen epäile ollenkaan. Aiemmin kyseisessä ravintolakerroksessa olenkin käynyt Beijing8:ssa, mutta Hokua en ollut ennen tätä ehtinyt kokeilemaan. Olen odottanut kyseisessä ravintolassa käyntiä pitkään ja meninkin Go Expo -messujen jälkeen sinne syömään. Suosittelen hankkimaan ravintolaan varauksen mikäli sinne haluatte, sillä menin 5 minuttia ennen illan aukeamista, jolloin jonossa (varauksen tehneitä) oli jo 10. Tämä jos joku kertoo että kyseessä on hyvä ravintola, kun sinne jonotetaan jo klo 17. 

Tunnelma ravintolassa oli ihana ja pääsinkin istumaan aivan ikkunan viereen jossa oli näkymä Kampintorille. Siitä näki hyvin kun aurinko alkoi laskea ja pienen pienet ihmiset kävelivät edestakaisin. Mitä halusin tilata oli itsestäänselvyys, eli halusin Teriakilohen ja valitsin sen kaveriksi vihersalaatin mikä oli nappivalinta. Olen myös kuullut hyvää perunasalaatista, mutta vihersalaatti kuulosti kevyemmältä ja paremmalta sillä hetkellä. Viiniksi nappasin Chardonnayn, joka edullisesta hinnastaan huolimatta oli hyvä ja sopi lohen kanssa erinomaisesti. 

Ja siinä se on! Teriakilohi! Ja se oli vielä parempaa kuin osasin olettaa korkeista odotuksista huolimatta. Minulla on hieman tapana nostaa odotukset kokemuksiin ja ruokiin hieman turhan korkealle, joten se on jo jotain kun korkeat odotukseni ylitetään. Lohi oli paistettu rapeaan täydellisyyteen ja kastike ja lisukkeet olivat kohdallaan. Joten jos kukaan on harkinnut kokeilevansa kyseistä annosta suosittelen lämpimästi. Ette tule pettymään. Minulle tuli muuten aivan kauhea nälkä tätä postausta kirjoittaessa, joten pakko lähteä tästä kauppaan. 

Oletteko te siellä ruudun toisella puolella kokeilleet kyseistä ravintolaa tai annosta? Mitkä olivat teidän kokemuksenne paikasta?

 Ciao belle,

Sini

comments powered by Disqus